Комисията за финансов надзор официално изпрати цялата съотносима информация от

...
Комисията за финансов надзор официално изпрати цялата съотносима информация от
Коментари Харесай

КФН изпрати на ДАНС доклад за Еврохолд

Комисията за финансов контрол публично изпрати цялата съотносима информация от инспекциите на " Еврохолд България “ АД и обвързваните с него сдружения по отношение на тяхното финансовото положение и цялостната активност на холдинга, до Главна прокуратурата и Държавна организация " Национална сигурност “ за преценка и дейности по подготвеност, оповестиха от комисията.

В писмото до тях в детайли са изложени резултатите и заключенията на база тестваната досега документи. Също по този начин е изпратена информация до Националната организация за приходите за осведоменост за обстоятелствата и събитията, касаещи съблюдаване на данъчното законодателство на Република България и преценка на нуждата от предприемане на дейности по подготвеност.

Ролята на КФН е да реализира прецизен и своевременен контрол, да бъде справедлива и безпристрастна, работейки в полза на бизнеса и жителите. Комисията извършва и поетата отговорност да осведоми обществеността за обособените стадии в хода на инспекциите, спазвайки правилата на конфиденциалност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР