Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред изслушва вътрешния министър

...
Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред изслушва вътрешния министър
Коментари Харесай

Изслушаха министър Радев за отвличането на 25-годишния Адриан

Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред изслушва вътрешния министър Валентин Радев във връзка отвличането на 25-годишния Адриан Златков. Пред депутатите министър Радев съобщи, че няма да изнася данни от следствието. Той съобщи още, че страната е по-силна и полицията е стимулирана да стигне до похитителите.

След освобождението на Златков против откуп, от полицията и прокуратурата не са коментирали публично следствието. До момента похитителите са незнайни, не е открита и колата, употребена от тях при освобождението. По неофициална информация семейство Златкови са платили малко над половин милион лв. за свободата на своя наследник.
Валентин Радев, министър на вътрешните работи: Има стандарти, по които се работи според от това накъде отива следствието. В момента има екип в министерство на вътрешните работи, доста стимулиран, събраните са най-хубавите в региона, които могат да работят по събраната информация и работят. Много от нещата, които се приказват и които са свързани с някогашни отвличания, които са се случвали и в случай че има несъмнено някаква връзка с тях - това не оказва помощ на следствието сега. Това беше моето несъгласие и помолих и благодарих на тези, които се въздържаха и даваха кураж на следствието и споделиха - да, работят добре или там някаква друга оценка да не ги дублирам - отлично на тях, тъй като имаме потребност от това сега. Всички осъзнаваме и вие в това число и посредством вас всички жители и тези, които ги загатнах в комисията предприемачи, които се опасяват да не отвлекат децата им - да това всичко е по този начин, ние по тази причина желаеме малко успокоение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР