Комисията по правилата на Камарата одобри статии за импийчмънт срещу

...
Комисията по правилата на Камарата одобри статии за импийчмънт срещу
Коментари Харесай

Статиите за импийчмънт на Майоркас, изпратени до парламента от Комисията по правилата

Комисията по разпоредбите на Камарата утвърди публикации за импийчмънт против секретаря по вътрешната сигурност Алехандро Майоркас в понеделник, което води до евентуално близко гласоподаване на следващия ден, защото тясното републиканско болшинство в камарата би трябвало да работи, с цел да убеди членовете му, които се отхвърлят.

Републиканското болшинство в панела, управителен от ръководителя Том Коул (R-Okla.), одобри резолюцията против възраженията на демократите с 8-4 гласа, потвърждавайки „ умишления и последователен отвод “ на Майоркас да се съобрази с имиграционните закони и нарушаване на публично доверие за това, че свидетелства пред Конгреса предходната година, че границата на Съединени американски щати е „ сигурна “.

„ Резолюцията пред нас е по отношение на отчетността “, сподели Коул във встъпителните си бележки. „ Не изпитвам наслаждение от дейностите ни през днешния ден. Но дейностите на министър Майоркас – както в умишления му отвод да наложи нашите закони, по този начин и в изоставянето на доверието на американците – изискват от нас да действаме. “


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР