Комисията по фондовите борси (SEC) в САЩ глоби с 1

...
Комисията по фондовите борси (SEC) в САЩ глоби с 1
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Ким Кардашиян

Комисията по фондовите тържища (SEC) в Съединени американски щати санкции с 1 милион и 250 хиляди $ след съглашение риалити звездата Ким Кардашиян по обвиняване, че непозволено е промотирала в своя Instagram профил малко известния токен EthereumMax. Кардашиян не е оповестила, че по тази причина е получила хонорар от 250 хиляди $.

За разлика от преди, този път известието на SEC беше много напоително, даже ръководителят Гари Генслър го разгласи обществено в Twitter. Посланието беше, че би трябвало да се внимава с рекламирането на крипто токени, които регулаторът приема за скъпи бумаги.

Решението е значимо, защото в сходни проблеми са забъркани и се проверяват и други звезди. Но провокира и много спорни реакции, както и въпроса за какво за Кардашиян има санкция, само че не и за хора като Майкъл Сейлър (MicroStrategy) и Илън Мъск, които постоянно лансираt Bitcoin и Dogecoin.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР