Комисия по ревизията ще провери как Борисов харчеше народните пари

...
Комисия по ревизията ще провери как Борисов харчеше народните пари
Коментари Харесай

Манолова: Първо ще проверим как Борисов е харчил парите на народа

Комисия по проверката ще ревизира по какъв начин Борисов харчеше националните пари и това ще първият ангажимент на " Изправи се, БГ ". Това съобщи водачът на групировката Мая Манолова във видеообръщение вав Фейсбук.
Тази комисия ще проверява черните каси на властта, сподели още Манолова. " Как похарчи парите за коронавирус, какъв брой от парите бяха отклонени ", уточни още тя.
 Борисов удостовери, че ще опита да сформира държавно управление Борисов удостовери, че ще опита да сформира държавно управление
С нашия опит и експертиза и с безапелационно преимущество от 10% пред идващия, сме длъжни да предложим разновидности за ръководство ". Това разгласи...
Според Манолова втората задача е смяна в Закона за изключителното състояние, с цел да бъде оказана поддръжка на бизнеса и на семействата.
" Ние ще бъдем парламентарен омбудсман. Дали му хареса на Борисов или не, това не е въпрос, който взема решение той. За 11 година ръководство той не е схванал, че депутатие не са движимости, не се дават на консигнация ", акцентира Мая Манолова.
" Борисов си отива, отива си моделът на Бойко Борисов. Повече страната няма да се упр еднолично. Борисов и неговите чакали няма да колят и бесят в нашата парламентарна република. Ще върнем ролята на Народното събрание. Не се бойте, хора, Борисов си отива. Тази тъмна страица от нашата история е затворена ", съобщи водачът на " Изправи се, БГ ".
По отношение на концепциите за смяна в Конституцията Манолова сподели, че ще има парламентарен спор, само че може да не се наложи свикването на Велико народно събрание. " Това ще решим ние, партиите, които сме първа полити мощ, партиите на митинга, конституционалисти, магистрати и прокурори. Този път Конституция няма да се прави от безхаберници и на мрачно, за една нощ ", акцентира Манолова.
Според нея от Борисов в този момент се чака просто да внесе предложение за кабинет. " Тогава ще стане ясно, че той е в цялостна изолираност че никой не желае повече нито Борисов за министър председател, нито модела, по който Борисов ръководи ", сподели още тя.
 Хаджигенов и Манолова откликнаха на апела на Нинова, ще се заемат с черните каси на властта Хаджигенов и Манолова откликнаха на апела на Нинова, ще се заемат с " черните каси на властта "
Коалиция „ Изправи се! Мутри вън! “ се разгласи за прекъсване на всички покупко-продажби и концесии от страна на държавното управление. Това съобщи п...
Манолова напомни, че в случай че Борисов не сформира кабинет, тогава мандатът ще бъде връчен на Слави Трифонов, а неговата партия дружно с Демократична България били естествените сътрудници на " Изправи се, БГ ".

 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР