Комисар Деян Моллов е директор на Регионалната дирекция на Гранична

...
Комисар Деян Моллов е директор на Регионалната дирекция на Гранична
Коментари Харесай

Комисар Моллов

Комисар Деян Моллов е шеф на Регионалната дирекция на „ Гранична полиция “-Елхово . В тъмните часове на 29 май той обхожда региона на акумулаторния цех до Долна баня. До него е сътрудника му граничен служител на реда. В тъмнината те виждат контур, доближават се и издават заповед лицето да се легитимира, само че то не се подчинява на разпореждането.
 

Комисар Моллов бил задоволително покрай него и разпознал търсения за двойното ликвидиране в Костенец Стоян Зайков . Двамата чиновници на реда разкрили сигнален изстрел, а беглецът отвърнал със пукотевица по тях . С риск на живота си двамата служители на реда тръгнали да го преследват. В напрегнатата обстановка, в опит да не бъде хванат, Зайков се самопрострелял.
 

Часове по-късно от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че Зайков се е самопрострелял с пушка самоделка, 12-ти диаметър . Силите на реда не употребяват оръжие с подобен диаметър. Разследването на мястото на случая е траяло цяла нощ. За момента няма данни някой да е помагал на търсения мъж.
 Министерство на вътрешните работи, пресцентър
Стоян Зайков бе в неопределеност от 9 май, когато беше намерено тялото на някогашната му другарка, от която има дете.-->

На 16 май полицията откри и тяло на мъж, който живеел в непосредствена непосредственост до дома на Зайков. По данни на Министерство на вътрешните работи мъжът е бил погубен с ловна пушка, а с изключение на комшия, е и братовчед на търсения. Мъжът даже е бил измежду разпитваните след изгубването на Зайков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР