Комикът Краси Радков направи щедър подарък на жена си -

...
Комикът Краси Радков направи щедър подарък на жена си -
Коментари Харесай

Краси Радков тунингова жена си след раждането

Комикът Краси Радков направи великодушен подарък на жена си - нов силиконов бюст.

45-годишната Станислава сподели напращяло деколте от сцената на изтънчен бал, където неотдавна бе водеща. За събитието дипломираната актриса бе подбрала шармантна алена рокля, която разкриваше достта от плътта й. Погледите на присъстващите обаче бяха приковани само в изкуствения й бюст. До интервенцията Станислава прибягна след раждането.

Тя постоянно се е славела с анорексичната си фигура и се подлага на спартански диети, с цел да има тяло като ученичка. Покрай бременността и появяването на сина й Теодор обаче самочувствието й се сринало и решила да се довери на еластичен хирург.

Съпругата на Радков предходна през тежка следродилна меланхолия. Въпреки, че качила единствено 8 кг по време на бременността си, още в първата седмица след изписването й с бебчето, не серпантина да плаче пред огледалото.

Само 40 дни след появяването на дребния Теодор, актрисата се върна назад към работните си задължения и се качи на сцената като водеща. И до ден сегашен двамата с комика разчитали на помощта на детегледачка, която ги отменяла в родителските отговорности когато и да е на денонощието.

Всички техни близки се учудили на смелостта им да пуснат непознат човек в дома си, защото били осведомени с тежката борба, през която минаха двамата, с цел да имат дете. Станислава зачена след 16 години напразни опити, с помощта на актуалната медицина, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР