Комикът Джими Кимъл ще бъде водещ на церемонията за наградите

...
Комикът Джими Кимъл ще бъде водещ на церемонията за наградите
Коментари Харесай

Джими Кимъл ще води 96-тата церемония по връчване на наградите Оскар

Комикът Джими Кимъл ще бъде водещ на церемонията за премиите " Оскар " за четвърти път, оповестиха международните информационни организации, базирайки се на Американската академия за кинематографично изкуство и просвета.

" Винаги съм мечтал да повеждам " Оскар " -ите тъкмо четири пъти ", споделя Кимъл в изказването на Академията.

" Джими се утвърди като един от най-великите водещи на церемонията за всички времена с помощта на съвършеното комбиниране на човечност и комизъм ", изясняват изпълнителните продуценти на церемонията Радж Капур и Кейти Мълън.

Церемонията за премиите " Оскар " - 96-а по ред, е планувана за 10 март 2024 година Кимъл беше отпред и на 95-ата гала в спектакъл " Долби " предишния март. Той заложи на обичайно шоу, ориентирано към връщането на феновете в киносалоните след пандемията от КОВИД-19. Така публиката се усили с 12 %, а комикът завоюва номинация за премия " Еми ".

Водещият и изпълнителен продуцент на предаването " На живо с Джими Кимъл " по телевизия Ей Би Си беше водещ на церемонията за премиите " Оскар " също през 2017 година и 2018 година

Рекордът за водещ на церемонията за премиите " Оскар " принадлежи на комика Боб Хоуп, който е забавлявал публиката й 19 пъти.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР