Комичните недоразумения в живота на тримата майстори се заплитат още

...
Комичните недоразумения в живота на тримата майстори се заплитат още
Коментари Харесай

Ще излезе ли истината наяве в „Много мой човек“?

Комичните недоразумения в живота на тримата майстори се заплитат още повече, а истината заплашва да излезе нескрито в идващия епизод на комедийния сериал „ Много мой човек “ този четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Мирослав (Башар Рахал) е извънредно удовлетворен, тъй като е сигурен, че е постигнал огромната си цел, да вразуми своето дете. Веднъж разделил Ивана (Ели Колева) и Петър (Калоян Катинчаров), той даже стига по-далеч – самичък избира подобаващ джентълмен за бала на щерка си, по отношение на своите лични условия. Дързостта на баш майстора шокира дамите в фамилията и ги предизвика. Но той въобще не подозира, че двамата влюбени са изяснили всички недоразумения между тях и още веднъж са дружно, макар неговата възбрана. Кой е набелязаният джентълмен за бала, какво ще подхващат Пепи и Ивана в създалата се комплицирана обстановка и по какъв начин напрежението ще ескалира до цялостен поврат?

За Виктор (Юлиян Малинов) и Маргарита (Михаела Павлова) ситуацията още веднъж е изключително. Майсторите не престават да крият от богатия си клиент Майкъл (Сотир Мелев), че Виктор към момента е легален брачен партньор на новата му другарка. Но предприемачът изненадва Марго с настояването неотложно да се запознае с някогашния й мъж. Той не се отхвърля, до момента в който не получава желаната среща, с цел да изглади недоразуменията, които тормозят приятелката му. В опитите си да избегне срещата, Маргарита още повече утежнява нещата и най-после е заставена да заведе Майкъл право в дома на мъжа си. Ще бъде ли разкрита същинската идентичност на Виктор, по какъв метод дядо Рангел (Иван Петрушинов) ще се намеси в целия безпорядък и дали най-сетне лъжите на цялото семейство ще бъдат разкрити?

Въпреки първичните недоразумения и радикално другите им житейски философии, Рангел и Надя (Петя Силянова) въпреки всичко намират общ език. Те откриват, че диалозите посред им са доста забавни, а времето, прекарано дружно, оставя трайни следи в душите на двамата самотници. Любопитството към живота на другия нараства и те си провеждат ново свиждане. Каква ще бъде изненадата от срещата и кое самопризнание ще накара другояче коравия дядо Рангел да се замисли, разчувстван до сълзи?

Не пропускайте комедийния сериал „ Много мой човек “ всеки четвъртък от 20:00 ч. по NOVA!

Актуална информация за „ Много мой човек “ може да откриете във и на сериала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР