Коментар на , председател на Европейския център за транспортни политики. В

...
Коментар на , председател на Европейския център за транспортни политики.
В
Коментари Харесай

Диана Русинова: Законите би следвало да са над всичко*

Коментар на, ръководител на Европейския център за транспортни политики.

В страната ни се случват много притеснителни неща.

Тази заран гледах по няколко малките екрани по какъв начин някаква госпожица изяснява, че от две години редовно нарушава Закона за придвижването по пътищата и явно чака всички да стоим в профил и да й ръкопляскаме.



Припомням Ви, че преди една седмица сходен субект, който не зачита законите в тази страна, блъсна и умъртви две млади девойки. Възможно е и той да е блъснал тези девойки в името на някаква негова си идея, по този начин както тази госпожица защитавала някакви дела, посредством престъпления. Това не е страна, която се управлява от идеите, а от законите, които би следвало да са над всичко.

Да, става дума тъкмо за това момиче, което от две години кара самостоятелно електрическо транспортно средство (тротинетка), летейки по пътища, където това е неразрешено, със скорост в пъти над оптимално допустимата.

Още нещо прекомерно притеснително, а къде са органите на властта, които е трябвало да реализират надзор и тази госпожица или виновният за злополуката на бул. " Черни връх " доста от дълго време да бяха открити и спрени?

Тъжният извод е, че до момента в който в това общество се толерират разнообразни сдружения

на велосипедисти и всевъзможни сходни, които приканват за престъпления, които нарушават законите и желаят да им се узаконят нарушаванията, а в профил всички стоят и им ръкопляскат, тъкмо дотогава ще има и толкоз доста жертви по пътя. Така с този триумф ще се мести от кръстовището, където почина Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва, след това на идващото, където убиха две девойки, след това на по-следващото и по този начин....

*Заглавието е на редактора
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР