Комедийният актьор Уил Феръл спекулира по време на реч в

...
Комедийният актьор Уил Феръл спекулира по време на реч в
Коментари Харесай

Актьорът Уил Феръл пита дали е „време жените да управляват планетата“, казва, че лидерите мъже „не се справят толкова добре“

Комедийният артист Уил Феръл спекулира по време на тирада в Women in Entertainment Gala, че светът ще се оправи по-добре с извънредно женско водачество. Ферел даде встъпителни бележки за церемония закуската на Women in Entertainment, проведена от The Hollywood Reporter.

" Това е толкоз прелестно събитие, на което ние почитаме и поддържаме и продължаваме да се борим за дамите във всички аспекти на света на развлеченията ", сподели Ферел. „ Но знаете ли какво? Забравете за света на развлеченията. Не е ли просто време дамите да ръководят планетата? “ попита артистът.

„ Не просто се пробвам да ви успокоя, заклевам се. Но не знам какво друго да направя, тъй като ние, мъже, ние водим шоуто от този момент, какво, 10 000 година прочие н. е.? Нещо сходно? И не се оправяме толкоз добре. Така че, апелирам вие, можете ли просто да поемете? Може ли? Мисля, че е време. Съжалявам, отбивам се. "

Актьорът Уил Феръл изнася тирада на годишната церемония на " Жените в развлеченията "...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР