Комбинацията от черен тюрбан и златни обеци, върху които може

...
Комбинацията от черен тюрбан и златни обеци, върху които може
Коментари Харесай

Михаела Филева като врачка в „Гласът на България“

Комбинацията от черен тюрбан и златни обеци, върху които може да кацне папагал, накара феновете на „ Гласът на България “ да сравнят Михаела Филева с гадателка от треторазредна кабелна телевизия.

Зевзеци в обществените мрежи даже й лепнаха прякора „ маг Миша “ и живо се интересуваха от културата, на която бае най-добре – фасул или кафе. Други пък започнаха да наддават за телефонния й номер, с цел да й пратят своя фотография и по нея Филева да предвижда шансът им в любовта.

Стайлингът, с който Михаела даде поръчка за експерт по окултните науки, бе селекциониран за най-новият стадий в „ Гласът на България “ – нокаутите.

След дуелите във всеки тим оцеляха по седем участници, които ще се борят за своето място на един от трите стола на сцената. Дали ще седнат под номер едно, две или три, зависи от степента на положителното им показване. Стол номер 3 е най-опасната зона и от него се отпада най-лесно. Кандидатите за популярност, заели трите стола след последното осъществяване в тима, ще продължат към концертите онлайн.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР