Командващият Сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна генерал-полковник Олександър

...
Командващият Сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна генерал-полковник Олександър
Коментари Харесай

Сирски: Успехът на ВСУ при Бахмут е частичен, операцията продължава

Командващият Сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна генерал-полковник Олександър Сирски дефинира като триумф напредъка на Въоръжените сили на Украйна в боевете за Бахмут, само че означи, че той е непълен и че интервенцията продължава, заяви Униан с позоваване на Military Media Center.

" Напредването на нашите войски на Бахмутското направление – това е първият триумф на настъпателните ни дейности в интервенцията по защитата на Бахмут. Последните няколко дни демонстрираха, че можем да се придвижваме напред и да унищожаваме врага даже при такива свръхтрудни условия. " – акцентира той.

Сирски означи, че Украйна води война с по-малко запаси, в сравнение с врагът. Въпреки това ВСУ съумяват да разрушават проектите на окупаторите.

" Впрочем това е единствено непълен триумф. И тъкмо по този начин би трябвало да се възприема. Операцията по защитата на Бахмут продължава. " - акцентира командващият.

Той добавил, че всички решения, нужни за защитата, са взети и всички вероятни сюжети за развиване на събитията са премислени с командирите директно на мястото на бойните дейности.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР