Командосът от спецчастите на Въоръжените сили на Украйна, който издигна

...
Командосът от спецчастите на Въоръжените сили на Украйна, който издигна
Коментари Харесай

Украйна скърби: Загина боецът, забил знамето на Змийския ост...

Командосът от спецчастите на Въоръжените сили на Украйна, който издигна украинското знаме на Змийския остров е умрял. За това оповестиха в ефира на украинската телевизия негови сътрудници.

 



 

Боец от ВСУ, който изгубил окото си в борба, посочи, че командосът на име Олег  е погубен, а погребението му се състояло предходната събота.

Украинските бранители в Херсонска област унищожиха 13 цели на нашествениците, в това число два склада с муниции, танк, МТЛБ и шест единици бойна техника.

Това оповестява Ukrinform като се базира на информация от пресслужбата на Оперативно командване  Юг.

„ В Херсонска област силите на мобилното поделение на Курт от 28-а омбр и частите на Националната армия унищожиха 13 обекта на нашествениците. 



Благодарение на сполучливото в допълнение разузнаване на две консолидирани групи от 28-ма бригада и 27-ма Печьорска бригада на Националната армия, украинските сили за защита поразиха повече от дузина обекти, които армията на съперника използваше за задържане на региона. 

Сред тях са два склада с муниции, танк, МТЛБ, шест единици военна техника, по-специално четири джипа и две землянки, в които се е укривал личен състав “, се споделя в отчета.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР