Командосът Ангел Желязков остава в ареста. Това реши преди минути

...
Командосът Ангел Желязков остава в ареста. Това реши преди минути
Коментари Харесай

Драма! Съдът реши съдбата на командоса, който уби полицай

Командосът Ангел Желязков остава в ареста. Това реши преди минути Военноокръжен съд Пловдив. Пред БЛИЦ отбраната на военния - юристът Красимир Алдъров, бе безапелационен, че ще апелира мярката на 30 май пред военноапелативен съд в София. Той разяснява, че не е склонен с думите на съдийката, съгласно която, откакто убитият служител на реда Добромир Лазаров е блъснал пръв с пестник Желязков, той е трябвало да изчака, а не да вади нож.
Адвокатът още веднъж акцентира, че убийството е станало при провокирана самозащита. Днес в 11 часа стартира гледането на мярката на военния. Решението бе взето едвам в този момент. Мотивите на съда са, че Ангел Желязков е добре квалифициран физически. В ареста ще има успокоение и няма заплаха от там да извърши друго закононарушение.


БЛИЦ напомня, че през днешния ден десетки сътрудници от Парашутната бригада в Пловдив, бяха пристигнали да поддържат Ангел Желязков, те споделиха, че имат вяра в невинността на сътрудника си, защото служителят на реда е нахлул със скандал у тях и е провокирал багра. Двамата са обичали една и също жена - дознателката в районно управление (на МВР) Карлово - Люба Алексова. Заради нея е станала кървавата драма.

Алексова от няколко години е живеела с Ангел Желязков, а в интервал, когато е била разграничена с него, е имала отношение с служителя на реда от сектора в Сопот- Добромир Лазаров. Когато му е оповестила, че се връща при Желязков, служителят на реда не е могъл да одобри това и се е стигнало до кървавата развръзка.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР