Колумнистът на New York Times Пол Кругман отхвърли идеята, че

...
Колумнистът на New York Times Пол Кругман отхвърли идеята, че
Коментари Харесай

Колумнистът на NYT отхвърля проучвания, според които американците се борят в икономиката на Байдън: „Добре съм, хората, които познавам, са добре`

Колумнистът на New York Times Пол Кругман отхвърли концепцията, че множеството американци в действителност се борят в това, което той разгласи за „ добра стопанска система “ при президента Байдън, все пак, което споделят на анкетьорите.

„ Добре съм, хората, които познавам, са добре, само че някъде там е извънредно “, написа Кругман във вторник, до момента в който блокира отговорите на обявата си в X.

Кругман показа връзка към колоната си от понеделник, озаглавена „ Добра стопанска система, негативни трептения: Историята продължава “, където той стартира с думите, че „ имахме толкоз доста облаги, че се уморихме да печелим, или във всеки случай блестящи за това “, когато става въпрос за стопански вести.

„ Пол Кругман не познава елементарни американци и по тази причина той и останалата част от корпоративната преса ви се подиграват и ви подиграват, до момента в който вие се борите с наема или ипотеката, храната и други разноски за живот. Абсолютно нулево съчувствие или връзка с действителността “, реагира ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР