Колумбийският феномен Малума излиза за първи път на българска сцена

...
Колумбийският феномен Малума излиза за първи път на българска сцена
Коментари Харесай

Малума с първи концерт в България (ВИДЕО)

Колумбийският феномен Малума излиза за първи път на българска сцена в столичната зала „ Арена Армеец “ на 10 юли 2019 година.

Изпълнителят, достигнал върховете на международните ранглисти с шлагерите „ Clandestino “ и „ Chantaje “ (и двата в дует с Шакира), „ Vente pa'ca “ (с Рики Мартин), „ Corazon “ и „ Felices Los 4 “, ще се качи на сцената в 20 часа. Вратите на залата ще отворят в 18 ч.

Малко преди излизането на новия му албум " 11:11 ", Малума потегли на международно турне, което минава през Европа, Северна и Южна Америка.

Българските почитатели ще станат очевидци на едно грандиозно шоу с доста пиротехника и аудио-визуални резултати, дават обещание уредниците на концерта у нас.

Малума ще извърши нови версии на някои от най-големите си шлагери, както и последните си сингли " HP ", " 11PM " и " Hola Señorita (María) ".

Специално за родната аудитория артистът записа и персонален привет:

Хуан Луис Лондоньо Ариас, както е същинското име на Малума, е роден в колумбийския град Меделин през 1994 година.

Започва да се занимава с музика още от дребен, а през 2012 година " Сони мюзик " подписва контракт с младия актьор и издават неговия първи студиен албум, наименуван „ Magia “. В момента той към този момент е измежду най-успешните и разпознаваеми латино гласове в света и безспорен тийн кумир.

Артистичното му име е композиция от двете първи букви в имената на неговата майка - Марли, татко му - Луис, и сестра му - Мануела. За него фамилията е най-голямото ентусиазъм в музикалната му кариера, и по тази причина те постоянно са неразделно до него, даже на международните турнета.

Наскоро Малума се причисли към поп-иконата Мадона в първата ѝ нова ария от четири години насам. Хитът " Medellín " е отдаден на едноименния град и на Колумбия, дома на артиста, който е доста безценен за него.

Билети за първото шоу на Малума в България можете да откриете в мрежата на Eventim на цени сред 80 и 120 лв..

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР