Колумбийска монахиня, станала рапър, ще представи творцеството си пред папа

...
Колумбийска монахиня, станала рапър, ще представи творцеството си пред папа
Коментари Харесай

Рапираща монахиня ще пее за папа Франциск в Колумбия

Колумбийска монахиня, станала рапър, ще показа творцеството си пред папа Франциск по време на визитата му в латиноамериканската страна тази седмица.
Мария Валентина де лос Ангелес е част от музикантите, които ще изпълнят формалния химн за визитата на папата в страната.
Според 28-годишната монахиня това е „ опция да му покажем нашата обич по метод, който познаваме – посредством музиката “. „ готиното нещо на рапа е това, че елементарно ти влиза в главата. И когато има дълбочината на истината в лицето на Христос, то тогава резултатът му е още по-поразителен “, показа тя.
Англес ще извърши своята рап партия в песента „ Let`s Take The First Step “ под съпровода на латино ритми, изпълнени от групата на Обединените католически музиканти.
Монахинята признава, че харесва бунтарския дух на рап музиката, който е в унисон с апела на папата към младите да „ вършат бели “, което е неговият метод да ги окуражи да споделят намерено вярата си.
„ Белята, в смисъла на светия отец, значи човек да бъде друг, да бъде самоуверен и да споделя посланието за наслада, вяра и благосклонност “, споделя тя.
Популярността на Англес идва, откакто печели реалити предаване за гении, наречено „ Another Level “. След него Обединените католически музиканти я канят да се причисли към тях.
Папа Франциск ще посети Колумбия от 6 до 10 септември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР