КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Широкообхватни поддръжници на законопроекта казват,

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Широкообхватни поддръжници на законопроекта казват,
Коментари Харесай

Къщата в Южна Каролина е ОК. Казват, че ще запазят светлините. Други се притесняват, че надзорът ще бъде загубен

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Широкообхватни поддръжници на законопроекта споделят, че ще подсигуряват, че Южна Каролина разполага с доста електрическа сила, минаха основно гласоподаване в сряда в Камарата на представителите, само че съперниците се оплакаха, че ще се приложи назад милиарди долари в уроци, научени откакто препоръчана нуклеарна централа в никакъв случай не генерира ват мощ.

Гласуването 88-21 беше съвсем напълно по партийна линия. Законопроектът е изправен пред още едно рутинно гласоподаване, преди да се насочи към Сената. Ръководството на тази камара поддържа концепцията за обезпечаване на бъдещи енергийни потоци, само че е доста по-скептично настроено към премахването на надзора седем години откакто платците на лихви изгубиха милиарди, когато на две комунални компании беше платено да построят два нуклеарни реактора, преди те въобще да стартират да работят.

Краткосрочната цел на поддръжниците на законопроекта е да се уверят, че частната Dominion Energy и държавната компания Santee Coop...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР