КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (АП) — Сенатът на Южна Каролина започна

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (АП) — Сенатът на Южна Каролина започна
Коментари Харесай

Консервативният Сенат на Южна Каролина обсъжда законопроект за оръжията с несигурно бъдеще

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (АП) — Сенатът на Южна Каролина стартира в сряда спор дали всеки, който може законно да има оръжие, може да носи оръжието си на публични места. Но дали законопроектът има задоволително гласове, с цел да бъде признат в този закостенял щат, не е несъмнено.

Двадесет и седем други щата разрешават намерено носене на оръжие без позволение, в това число съвсем всеки в Дълбокия юг.

Но в Южна Каролина някои консерватори са раздрани от тежестта на редица ръководители на правоприлагащите органи, които желаят да поддържат образование за носене на оръжие на публични места и се тревожат за служителите на реда, които идват на местата на пукотевица, където могат да се натъкнат голям брой въоръжени хора, до момента в който се пробват да преценяват кой е опасност и кой се пробва да помогне.

В момента Южна Каролина изисква всеки, който желае да носи револвер намерено, да получи позволение за прикрито носене на оръжие, което изисква образование за сигурност на оръжието и пукотевица с оръжието....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР