КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Джо Байдън няма нужда да

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Джо Байдън няма нужда да
Коментари Харесай

Байдън се завръща в Южна Каролина, за да покаже решимостта си да спечели обратно чернокожите гласоподаватели през 2024 г.

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Джо Байдън няма потребност да се тревожи за вероятностите си на първичните избори на демократите в Южна Каролина идната седмица. Това е заключено.

Той също по този начин знае, че надали ще завоюва устойчиво аления щат през ноември. Не е дал своя вот за демократ от 1976 година

Въпреки това той прекарва този уикенд в щата, възнамерявайки да изпрати вкъщи две послания: той е предан към щата, който избави акцията му през 2020 година, и е решен да завоюва обратно Чернокожите гласоподаватели тук и другаде, които бяха централни за изборите му последния път, само че са по-малко въодушевени от този кръг.

Байдън ще бъде главният представител в събота вечер на вечерята за набиране на средства на щатската партия преди първите „ първи в нацията “ първоначални избори на Демократическата партия на 3 февруари. Той ще остане, с цел да участва на политическо събитие в St. Църквата на Йоан Кръстител в неделя, в щат, където политиката и вярата са преплетени.

Заместник-ръковод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР