Колона от автомобили чака на входа на София от магистрала

...
Колона от автомобили чака на входа на София от магистрала
Коментари Харесай

Връщат автомобилите, които нямат документ за влизане в София

Колона от коли чака на входа на София от автомагистрала " Тракия ". От Министерство на вътрешните работи оповестиха за БНР, че трафикът е по-малък от упования. Няма напрежение на пропускателните пунктове. Проверките вървят бързо. Водачите, които нямат основателни аргументи за влизане в столицата, са връщани. Това са главно хора, които нямат служебни бележки, удостоверяващи, че работят в София.

Според служители на реда това са жители, заявили преди дни при излизането си от града, че по неотложна работа им се постанова да отидат в провинцията. Сега се връщат с обяснението, че на следващия ден са на работа, само че не разполагат с подобен документ. Заради това, въпреки и след пререкания с проверяващите ги представители на реда, те не са допускани да влязат в София.

Право да влязат в столицата имат само представилите правилно попълнена декларация за пътешестване и служебна записка. В нея наложително към този момент би трябвало да се показва и телефонен номер на работодателя, с цел да могат управляващите да правят инспекция на предоставените данни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР