Колкото по-близо е лятото, толкова повече и нетърпението ни да

...
Колкото по-близо е лятото, толкова повече и нетърпението ни да
Коментари Харесай

Филмите, които да гледаме в HBO GO през юни

Колкото по-близо е лятото, толкоз повече и нетърпението ни да отпрашим към морето или планината се повишава.

До заветния миг обаче има време, което най-добре се уплътнява с гледането на филми. И ние, като всички останали, го знаем от опит, а ето и кои нови заглавия ще гледаме през юни в HBO GO.

" Господарката на злото 2 "

Още преди " Господарката на злото " да тръгне по кината през 2014 година, към кино лентата имаше огромни упования. Основната причина - Анджелина Джоли, несъмнено.
 Снимка 448106

После трябваше да изчакаме няколко години, с цел да забележим продължението, в което Злодеида (Джоли) ще покаже и най-хубавото от себе си в ролята. Или по-скоро - най-лошото.

До това се стига откакто Аврора (Ел Фанинг) взема решение да се ожени за красивия принц Филип (Харис Дикинсън) и по този метод да се подписа по този начин мечтаното помирение сред хората и феите от Блатото.

Какво да чакаме от " Господарката на злото 2 "

Три дами в центъра на борба за надзор сред хората и феите

Но другите визии и характери на Злодеида и майката на младоженеца - кралица Ингрит (Мишел Пфайфър), ще разпалят война, от която изходът е неразбираем.

" Господарката на злото 2 " е в HBO GO от 1 юни

" Близнакът "

Като почитатели на Уил Смит, няма по какъв начин да не гледаме още веднъж и още веднъж всеки негов филм. " Близнакът " пък - с изключително наслаждение, тъй като там ситуацията е Смит по две.
 „ Близнакът “, Уил Смит и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Близнакът “ с Уил Смит

Младият Уил Смит желае да убие остарелия Уил Смит – заниманието е обезпечено

Режисьорът Анг Лий се наема с нелеката задача да употребява новаторска технология, с която Уил Смит да изиграе както 51-годишният отдръпнал се от занаята наемен палач Хенри Броган, по този начин и 20-години по-младата му версия - Младши.

Звучи необичайно, само че Хенри има клонинг, за който даже не подозира. Налага му се да се запознае с него по сложния и не изключително прелестен метод - Младши е изпратен да го убие.

" Близнакът " е в HBO GO от 14 юни

" Къде си, Бернадет? "

Истинско наслаждение е да гледаме филми с Кейт Бланшет. " Къде си, Бернадет? " не прави изключение от това предписание.

Филмът е основан на едноименния разказ на Мария Семпъл и ще ни разкрие какво се случва с Бернадет Фокс (Бланшет) - проектант с леко особен темперамент, благ и ненагледен брачен партньор, и щерка.

Тримата живеят видимо спокоен живот в Сиатъл, в който все пак има един главен проблем: Бернадет не понася нито града, нито хората.

И по този начин, един ден просто изчезва безследно. Къде ли? Със задачата да разбере се заема щерка ѝ.

" Къде си, Бернадет? " е в HBO GO от 21 юни

" Пожарът в " Колектив "

През 2015 година в дискотека Colectiv Club в Букурещ избухва пожар. Равносметката: 27 починали и 180 ранени. На фона на тази покруса обаче изпъква един чудноват проблем.

Много от ранените, настанени в болница, умират от раните си, а те даже не са били класифицирани като животозастрашаващи.

Документалният филм " Пожарът в " Колектив " наблюдава по какъв начин с общите старания на един доктор и няколко проверяващи публицисти бива разкрита огромна машинация в опазването на здравето на страната.

" Пожарът в " Колектив " е в HBO GO от 4 юни

" Ще изчезна в мрака "

Тази документалната поредност е основана на едноименния бестселър на журналистката Мишел Макнамара. В шест елементи " Ще изчезна в мрака " ще ни покаже нейното следствие на сериен изнасилвач, тероризирал Калифорния в края на 70-те и началото на 80-те години на предишния век.

Убиеца от Златния щат, както тя го назовава, има зад тила си 50 влизания с щурм и изнасилвания, и 10 убийства.

Няколко десетилетия следите му се губят. Остава и ненаказан за действията си. Докато през 2018 година не е задържан Джоузеф Джеймс Деанджело. След ДНК проби излиза наяве, че точно той - един някогашен служител на реда, е виновен за закононарушенията.

" Ще изчезна в мрака " е в HBO GO от 29 юни

През месец юни в HBO GO може да гледаме още и новите заглавия " ВКЪЩИ " (6 юни), " Зомбиленд: Втори удар " (28 юни) и " Проклятието на плачещата жена " (28 юни).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР