Колкото и странно да звучи, това е факт - мъжете,

...
Колкото и странно да звучи, това е факт - мъжете,
Коментари Харесай

Знаете ли, че мъжете се страхуват от секса без обвързване? Вижте защо!

Колкото и необичайно да звучи, това е реалност - мъжете, даже и най-гордите женкари измежду тях, се опасяват от секса без обвързване. И даже да ви се коства необикновено, тъй като всички сме имали сходни забежки и господата по никакъв метод не демонстрират, че се тормозят от креватните игри без те да прераснат във връзка, е безусловно правилно. Това е по този начин по 4 съответни аргументи, някои от които в действителност ще ви учудят:

Болести, излъчени по сексуален път

Сексът за една нощ или по-скоро този, който даже и да се повтаря с еднакъв сътрудник, са прелестно поле за всевъзможни опити. Особено когато го вършиме с човек, към който не сте прочувствено привързани. Но да не забравяме - евентуално не сте си единствената алтернатива за креватни занимания и това постоянно води до риск от болест с болест, предавна по сексуален път. И въпреки мъжете постоянно да не демонстрират, че се тормозят от това, в действителност мислят по този въпрос също толкоз, колкото и дамите. Ето за какво те заобикалят неангажиращия секс и биха предпочели спокойствието пред разнообразието.

 мъж, жена

Нежелана бременност

Може би това е най-големият им боязън и тази причина евентуално по никакъв начин не ви учудва. Затова бъдете сигурни, че той в никакъв случай няма да се съгласи да преспи с вас без защитни средства, в случай че желае да бъдете само интимни сътрудници.

Опасността от отговорност

Мъжете са безпределно привлечени от концепцията за отворена връзка и за секса без задължения от една страна, само че от друга се тормозят, тъй като е допустимо сътрудникът им да промени упованията си, които да не могат да оправдаят. Ето за какво, когато връзките стигат до секс без никакви задължения, нормално това не случва повече от 1-2 пъти.

Загубата на надзор

Колкото и да се гордеят с полигамната си природа, господата тайничко мечтаят да намерят дамата, с която да се задомят. И несъмнено желаят да знаят, че тя е единствено и само с тях. А когато през цялото време заявят изрично, че всичко опира само до секс, освен това без никакви задължения и не изключително постоянно, мъжете губят надзор над обстановката. И това скрито ги влудява, само че няма да го признаят. Господата се тревожат, че ще остареят без любяща половинка и по тази причина избират да заменят секс игрите с нещо доста по-истинско и скъпо. След като се наживеят, несъмнено.

 мъж, жена

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР