Колкото и прекрасно да минат дните от летния отпуск, има

...
Колкото и прекрасно да минат дните от летния отпуск, има
Коментари Харесай

5 начина да предотвратим депресията след отпуск

Колкото и прелестно да минат дните от летния отпуск, има огромна възможност да се почувствате двойно по-изморени незабавно щом се завърнете в офиса.

Но в случай че спазите тези простички правила от канала Top of the tops във Vbox7.com, ще запазите силата от слънчевата отмора за дълго.

Не се претоварвайте

Ясно е, че сега, в който се завърнете на работа, няма да можете да свършите всичките задания, които ви чакат, защото към момента не сте влезнали в темп. Затова си вземайте чести почивки и не се стресирайте колкото и да ви натоварват. В противоположен случай ще започнете да се чувствате даже по-зле.



Късият отпуск

Според експертите минимума за отпуск би трябвало да е най-малко 2 седмици. Добре обмислете, какъв брой време ще почивате, тъй като би трябвало да е задоволително, с цел да се откъснете съвсем изцяло от работа, като се занимавате само с персонални отговорности и занимания. Така след отпуската няма да се чувствате все едно сте изгубили времето си на вятъра, а изцяло отпочинали и даже подготвени да се завърнете на работа без проблем.

10 златни правила за сполучлива взаимна работа

Работната среда

Ако постоянно ви е мъчно да навлезете в работния темп след отмора и нищо не може да ви помогне, значи е много евентуално да не харесвате работата си въобще. Много огромен % от хората, които харесват работата си и се усещат удовлетворени с нея, са подготвени да се завърнат на работното място без проблем, като бързо навлизат в работното движение и се захващат със отговорностите си.

ТЕСТ: Коя специалност ти подхожда най-вече?

Как да се подготвите

За да се заредите с сила е значимо е да вършиме обичаните си неща, преди и след работното време. Например да се разхождате или да играете компютърни игри. Да поддържате връзка повече с приятелите си. Да ставате 30 минути по-рано с цел да спортувате или подреждате мислите си.

Обратно на работа

В работата започнете първо с най-простите задания, които не изискват особена централизация на вниманието или огромни умствени старания. Разказвайте на сътрудниците си за приятната отпуска, показвайте фотоси и раздавайте дарове. Това е най-успешната стратегия за първия работен ден.

6 метода да намалите тревогата

10 навика, които ни изтощават и по какъв начин да се откажем от тях

5 основни умения за триумф

6 супер хитри метода да вършим извършения в офиса

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР