Колкото и Miu Miu и други брандове да се опитваха

...
Колкото и Miu Miu и други брандове да се опитваха
Коментари Харесай

Обувките, с които дългите поли изглеждат по-стилно

Колкото и Miu Miu и други марки да се опитваха да ни накарат да харесаме мини дължините, които знаем, че отиват на малко девойки, а и сме склонни да носим единствено през лятото на морето, няма по какъв начин да не обръщаме толкоз внимание на завърналите се измежду трендовете макси размери. Не единствено при саката, освен при якетата, освен при бижутата, само че и при полите. Да, правилно е, че и ние към този момент много пъти застъпваме тази тематика около завръщането на дънковата пола – било то миди или макси. Но този път няма да се фокусираме толкоз върху нея, а генерално върху макси дължината, макар че нагледните образци са с деним, просто тъй като е най-актуален сега.

Истината е, че от време на време си купуваме нещо, единствено тъй като е съвременно или сме решили, че може да ни стои добре. Но постоянно изпадаме в обстановка, в която не знаем с какво тъкмо да го съвместим. При полите е ясно, че те могат да се комбинират както с тишърт, по този начин и с пуловер, както и с риза и блейзър. По-трудната задача е обаче с какви обувки най-добре ще наподобява тази макси дължина. Затова през днешния ден взехме решение да ви дадем няколко оферти.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

Започваме с ботите и ботушите на ток, даже и да не е доста висок. Те основават продълговат и грациозен контур, даже и в случай че полата е дънкова, което ги прави подобаващи за работната седмица. Хубавото е, че най-малко до момента в който не е станало прекомерно топло, не е нужно да се разделяме с този вид обувка. Това се отнася и до по-грубите боти с равна подметка, които също могат да се носят с макси пола. Изглежда по-небрежно, само че платформата още веднъж способства за лекото издигане на височина, което е значимо за тази дължина. Да не пропуснем и кайбойските ботуши, които също са доста подобаващи за нея, а също така ги пазим в дрешника си и през топлите месеци, поради летните музикални фестивали. 

Никога няма да сбъркате и с по този начин наречените мюлет обувки, които са затворени и заострени начело и са без пета, изключително в случай че имат и дребен ток. С тях всяка пола ще наподобява доста изтънчено. Същото можем да кажем и за сандалите с каишки, само че за тях ще би трябвало да поизчакате още малко с температурите.

Няма по какъв начин да минем и без кецовете, които се научихме да съчетаваме даже и с най-елегантните облекла от дрешника си. Но в случай че избирате спортни обувки, дано те са вид на Converse или по-семплите модели на Adidas – Gazelle или Samba, които са must have сега.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от JEANNINE  (@jeannine.roxas)

 
10 стайлинг хрумвания с най-актуалните деним трендове за пролетта

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР