Колкото и далече да изглеждат местните избори наесен, подготовката за

...
Колкото и далече да изглеждат местните избори наесен, подготовката за
Коментари Харесай

Помните ли Камбитов? Подпали чергата на Благоевград за кметските избори

Колкото и надалеч да наподобяват локалните избори наесен, подготовката за тях в страната тече с цялостна мощ. Лагерите са завършени, главните претенденти на доста места в страната са ясни.

-->
Благоевград към този момент ври и кипи. В конкуренцията ще вземат участие като самостоятелни актуалният кмет Илко Стоянов и някогашният Атанас Камбитов. Дясната ръка на Цветан Цветанов в Благоевград имал голяма упоритост за изборите, настояват в града.

Във вота ще се включи и екскметът Румен Томов, който най-вероятно ще бъде повдигнат от " Български напредък ", партията, в която неговият наследник Мартин беше кандидат-депутат, написа struma.com. От Българска социалистическа партия разпореждат очаквания на някогашния зам.-кмет в екипа " Томов ", В. Трошанов.

Новото име, което изплува измежду претендентите е това на досегашния зам.-министър на Министерство на регионалното развитие Николай Шушков, който досега не е удостоверил изрично, че ще взе участие в надпреварата, само че мълвата в регионалния град настойчиво го спряга като възможен претендент, повдигнат от предприемчив комитет, или нов политически план, за който стартира да се приказва незабавно откакто служебното държавно управление падна.

Бившият началник на пощата в Благоевград Димитър Ирибозов е име, което също се спряга за присъединяване в кметския избор в регионалния град.

Познати политици като Радослав Тасков, Злата Ризова, Валери Смиленов и други, ще вземат участие интензивно в локалните избори. В момента вървят странни процеси и в локалния общински съвет, скрито се прави прегрупиране - едни съветници излизат от партиите и политическите планове, с които са влезнали в ОБС, с цел да се включат в други.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР