Колкото и да ни се иска да не излизаме навън

...
Колкото и да ни се иска да не излизаме навън
Коментари Харесай

18 идеи за стилно оцеляване в студените дни

Колкото и да ни се желае да не излизаме на открито в дни като тези, се постанова да го създадем, тъй като от време на време ни чакат неотложни задания. Как обаче да не се поддаваме на студа и да не му позволим да внесе хладното си наличие в стайлинга ни. Първото разрешение е да изберем съвременна и ефектна връхна дреха – дали ще е обемно пухкаво яке, модерното teddy bear, или палто с косъм в разнообразни цветове. Под тях даже и да сме облечени в семпла поло блуза и дънки, всички погледи ще бъдат приковани към якето ни, най-малко до момента в който сме на открито.
               

Друг вид е тъкмо на инат на студеното време да сложите дреха, която ни припомня на пролетта и есента. Може да е плисирана пола в някакъв цвят или миди, тъй като, в случай че палтото е задоволително топло и обувките ни носят чувство за сигурност в заледените зони, нямаме причина да не ги носим. Още повече че по този метод ще внесем повече въодушевление в другояче мрачните зимни дни, колкото и приказни да ни наподобяват от време на време с този сняг на открито. Да, само че в случай че го гледаме от вътрешната страна.
               

Третото са аксесоарите. Дори и да сме облечени в най-сивите си облекла, те могат да освежат стайлинга ни с лекост, а през зимата имаме толкоз благоприятни условия с избора на шапки, огромни топли шалове, аксесоари за коса като фиби и диадеми, макси бижута. Понякога една дребна цветна чанта също би била задоволителна, с цел да отличи характерността ни. А на ви чакат и страхотни хрумвания за шопинг находки. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР