Колко зле стоят нещата за консерваторите? Е, нека започнем, като

...
Колко зле стоят нещата за консерваторите? Е, нека започнем, като
Коментари Харесай

Стига фалшифициране на торите – това е мат за Сунак

Колко зле стоят нещата за консерваторите? Е, дано стартираме, като отбележим, че даже депутатите от торите не са сигурни дали ще гласоподават за партията.

Риши Сунак отхвърли да поддържа претендента на своята партия на междинните избори в Уелингбъро този месец (тя инцидентно е партньорка на напускащия народен представител, който беше отхвърлен заради изказвания за тормоз и полово непозволено държание, което той отрича). Междувременно сър Саймън Кларк, отдаден в рицарство за съвсем една година като министър в кабинета, призна, че няма доверие на Сунак и предизвести за идно изборно „ кръвопролитие “.

Така че можем да разберем напъните на партията да наклони везни. Първо пристигна правилото, че гласоподавателите в Англия би трябвало да показват персонална карта в изборните секции. Това беше благородна позиция против несъществуваща машинация от страна, която обича да пропуща действителната машинация, когато цитира статистика за престъпността. Това също беше транспарантно изпитание да се облагодетелстват гласоподаватели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР