Колко точно трябва на Facebook т.е. на българина да избухне?

...
Колко точно трябва на Facebook т.е. на българина да избухне?
Коментари Харесай

Очаквам яко да видя немонтираният запис на разговора Бенатова - Мутафчийски

Колко тъкмо би трябвало на Фейсбук т.е. на българина да избухне? Няколко думи от прочут човек. Като " Очаквам да измрат доста хора! Яко да измрат! " от генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски, шеф на Националния действен щаб (НОЩ) за битка с ковид.
Когато чуеш или прочетеш това, гневът безусловно е на път да избухне – поради всичко претърпяно единствено за 2 месеца. Но когато видиш подтекстът и в случай че имаш най-малко малко инстикт да опитваш да мислиш, почваш да си задаваш въпроси. Въпроси, които бих желал да задам и на интервюиращата Миролюба Бенатова:
1. Защо има толкоз доста монтажи на това изявление? С просто око се вижда!
2. Защо има разминаване сред диалект и тон?
3. Защо при задаване на въпросите от нейна страна камерата я пропуща и непрекъснато е фокусирана върху Мутафчийски?
4. Каква беше задачата на изявлението?
Простички въпроси и с интерес бих чул/прочел отговора. Отговорът на последния дава самата Бенатова в персоналния си профил във Фейсбук – изявление във връзка съответен сигнал за искане на отрицателен ПСР тест против планов банкет в болница. Всеки може да види изявлението и да види кой подред е въпросът, който касае тематиката, декларирана от самата Бенатова! И това поражда избрани съмнения!

И тъй като аз не съм единствено Фейсбук консуматор, а от дълго време работя в областта на медиите, в която и Бенатова, си припомням много неща за и към нея. Спомням си по какъв начин се появи в bTV, по какъв начин израстна в кариерата, какво е говорила и по какъв начин се е държала за връзките си и по-точно една избрана отвън кариерата ѝ, които обаче са ѝ помагали в кариерата. Та в този ред на мисли и поради идващият пост във Фейсбук по какъв начин генералът " от вратата ме посрещна с думите: " Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш? ", да повторя: " Г-жо Бенатова, немонтираният и нередактиран запис от изявлението ще го пуснете ли? " За да убедите, че няма задни мисли и те да са основата и повода за случилото се! И да убедите, че не ми се счува булюкане на мисирки зад вопъла на безпомощна жертва на медийната несвобода...

Колкото до Мутафчийски - господин военачалник, в този момент разбрахте ли за какво не се прави политика с Бойко Борисов? Или ви би трябвало и още увещание също така, че сте отпред на щаб, който е със доста съмнителна наредба по законодателството ни и който не може да постанова никакви решения, само че пиар резултатът е, че е виновен за всичко? Затова е Ви беше нужен същински пиар - в този момент към този момент е късно...
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР