Колко струва нощувката в дома на Хари Потър? Всъщност, цената

...
Колко струва нощувката в дома на Хари Потър? Всъщност, цената
Коментари Харесай

Спиш в дома на Хари Потър за 110 паунда

Колко коства нощувката в дома на Хари Потър?

Всъщност, цената въобще не е стряскаща, защото възлиза на едвам 110 паунда на нощ.

Къщата De Vere е част от кино лентата „ Хари Потър и Даровете на Смъртта: Първа част ”, като в нея се разиграва сцената, в която лорд Волдемор убива родителите на дребния вълшебник, оставяйки емблематичния белег на челото му.

Къщата от XIV век се намира в градчето Лейвънхам, едно от най-запазените средновековни обитаеми места в Англия.

Имотът е благосъстоятелност на Джейн и Тони Ранзета, които са живели в него в продължение на над 20 години, предава metro.co.uk.

Имотът понастоящем е трансфорат в къща за посетители.

„ Дж. К. Роулинг е била добре осведомена със селцето, като знаем, че нейни другари са отсадяли тук, до момента в който тя към момента е била в развой по писане на книгите, сигурно е било в мозъка й ”, споделя Тони, който твърди, че парцелът е населяван от дух.



„ Къщата постоянно бива наричана „ Къщата на Хари Потър ” от локалните и медиите, а нейна огромна фотография може да се види на изложбата на Warner Bros, отдадена на снимането на кино лентата.

Цялата история в действителност е много особена. Точно откакто влязохме за пръв път в къщата, Джейн видя необичайно облечен мъж да минава през стената на кухнята, излизайки в градината оттатък. Очевидно беше объркана, само че разбра, че къща с толкоз доста история сигурно би трябвало да носи ехтене от предишното ”, споделя той.



Къщата, която понастоящем се продава за сумата от 950 хиляди паунда, е дом на полтъргайст на име Беки, който, съгласно Тони, „ би трябвало да се третира като дете ”.

„ Тя взима годежни пръстени и други мемоари, само че нормално ги връща, в случай че бъде помолена благо ”, споделя Тони.

„ Тя би трябвало да се третира като дете. Имаме огромен шанс, нормално полтергайстите са злочести, само че Беки наподобява не е такава. Обикновено някой става полтергайст, в случай че е бил обект на проклинание на магьосница или нещо сходно, тъй че ние считаме, че Беки евентуално е била на някогашен притежател на жилището и в този момент просто се мотае, затваря порти и включва и изключва тв приемника и радиото, като по-скоро е пакостлива, в сравнение с рискова ”, продължава притежателят.

Къщата включва две спални с обособени бани, стая за посетители с камини и градина.

Имотът оначе не позволява вкарването на домашни любимци или дребни деца... като се изключи Беки, несъмнено.

 

profit.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР