Колко скелета има в гардероба на Путин? Цялата официална биография

...
Колко скелета има в гардероба на Путин? Цялата официална биография
Коментари Харесай

Миналото на Путин - ужасното детство ли го е превърнало в жесток диктатор?

Колко скелета има в дрешника на Путин? Цялата публична биография на съветския президент е неистина, твърди полската журналистка Кристина Курчаб-Редлих, създател на филми и книги за Русия и Чечня. Кристина Курчаб-Редлих живее и работи в Русия от 1990 до 2004 година. В Русия я назовават " полската Анна Политковска “. Неотдавна тя разгласява новата си книга " Вова, Володя. Владимир. Тайните на Путинова Русия. “ Книгата е близо 800 страници. Ето какво споделя авторката в изявление пред журналиста Сергей Пелеса, представено от изданието " Руский мир ".
Каква е основната загадка на Путин? Вероятно неговият генезис?
За мен основният въпрос е за какво той е подобен. Всички знаят какво е направил, всички към този момент не помниха за " Курск ", за войната в Чечня и други доста страшни неща. Но те потвърждават, че този човек е изключително нечовечен. Всички споделят: " Ах, той е от Комитет за Държавна сигурност (на СССР)! " И какво като е от Комитет за Държавна сигурност (на СССР)? Не всички от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) са толкоз жестоки. В съветската политика бяха и Генадий Примаков и Степашин, и доста други, които не се отличаваха с сходна свирепост. Порових се в детството му и в действителност открих, че той е имал извънредно детство. Всичко, което може да се прочете в биографията му, е неистина.
А татко му? Избягал ли е, изоставил ли го е?
Не. Той се е родил през 1950 година, когато майка му е почнала да учи. След войната са учили не девойките, а единствено дамите. Тя е приключила колеж и е отпътувала на процедура. По време на практиката се среща с един мъж. Когато им се ражда дете, дамата, разбирайки, че той е женен, бяга от него.
Къде бяга?
Оставя Вова при родителите си и отива да работи в Средна Азия. Там се среща с грузинец. Жената не е знаела каква фикция имат те – той ѝ разказал, че е доста богат и всичко е прелестно. Тя се влюбва, женят се небрежно и отпътуват в Грузия, където се оказва, че в дома на татко му даже няма естествен под. Все отново тя моли родителите си да доведат Вова в Грузия. Там за момчето стартира същински пъкъл.
Докато бил малко момче със сини очи – всичко било прелестно. По-късно, когато пораства, вторият му татко, на който се раждат дъщери, го намразва. В Казвказ извънбрачното дете е призрачен сън.
Налага му се да пази освен себе си, само че и майка си. Тогава научава самбо, само че детството му е доста грубо. След това, като пакет, го предават назад на родителите на майката. В местността, където живеят, е цялостно с хора с семейството " Путин ". Бабата и дядото дават момчето на свои родственици, които в миналото са живели в Ленинград и които са изгубили двамата си синове – единият преди Втората международна война, а втория – по време на блокадата.
Т.е. той не е имал татко, само че пък е имал двама пастрока – грузинец и руснак.
Които са го пребивали... даже е гладувал. Вторият му пастрок, който го е гледал в Ленинград, може да се каже, че го е обичал, само че по този начин го е бил, че връстниците му още помнят... Вова незабавно е схванал, че първо би трябвало да се защитаваш до край, по-късно да лъжеш, лъжеш, лъжеш и още веднъж да лъжеш.
Как бихте го описала?
Сега това е единственият човек в света, който може да лъже по този начин майсторски. Той те гледа в очите и лъже, на всяка тематика. Забележете, че по време на изборните си акции, той не взима присъединяване в никакви диалози или диспути.
Първоначално му се постановяваше да взе участие в интернационалните конференции, където всеки публицист можеше да му зададе неуместен въпрос и това го вадеше от равновесие. После той направи нещата по този начин, че да не му бъдат задавани директни въпроси. Вижте телевизионните му конференции, където в случай че чуе неуместен въпрос дава отговор, както си желае, само че без да може да му се възрази.
Русия на Путин в последните 18 години е поредност от кървави атентати, политически убийства, неразкрити до дъно?
Последните няколко страници от книгата ми са имена на хора, които той е изпратил в гроба.
Кое е първото ликвидиране, което е наредил? За кого?
Описвам това задоволително в детайли в книгата си. Това са времената, когато работи в кметството в Петербург. Тогава дружно със Собчак са правили невероятни неща. Той е бил началник на Комитета на външните работи в кметството. Путин идва от Германска демократична република, където е работил за Комитет за Държавна сигурност (на СССР). През 1990 година идва с една счупена кола, подаряват му ледник, а през 1993 или 1994 година американското издание Global Finance го включва в листата на най-известните хора в света, които въздействат върху финансите.
Станало е знамение.
Никакви чудеса – там е имало търговия с опиати и с всичко, основаването на такива схеми, с чиято помощ са се прали пари по целия свят. Той излиза от това кметство милиардер още тогава. Когато се кандидатира за президент получава закани от мнозина, които също са желали властта. Тогава стартират убийствата, които са били доста. Това не може да се потвърди, само че всички обстоятелства сочат, че Собчак (руски политик, първият кмет на Санкт Петербург) е в гробищата не без неговото присъединяване.
Какви още секрети сте разкрила? Кое ви шокира най-вече? Може би по какъв начин се е домогвал до властта?
Що се отнася до идването му на власт, то той фактически е доста работоспособен и сръчен човек. Това, че е работил в интерес на Собчак, както му се е коствало на Борис Елцин, го е направило негов любимец. Написала съм по какъв начин всичко се е случило – по какъв начин от човек, който никой не познава, е трябвало да се направи този, който да познава цяла Русия. Затова избухва втората чеченска война - с цел да бъде той бранителят на родината пред страшната огромна чеченска страна.
След това идват атентатите. Разибра се, за това не съм писала единствено аз, само че и " Новая газета " и други съветски публицисти, към този момент бях в Русия, работих там от 1990 до 2005 година. Много се интересувах от Чечня. Изучавах по какъв начин са били подготвяни атентатите. За страдание най-големите от тях са подготвяни от службите на Федералната работа по сигурност (ФСБ) и чеченски предатели, сътрудници.
Според Вас за какво в Русия не записаха Навални като претендент за президент? Докато Ксения Собчак – дъщерята на някогашния шеф на Путин, беше записана? Дали не вижда опасност в нея, защото е жена?
Путин в никакъв случай не е бил легално избиран – всички избори бяха фалшифицирани. Не разбирам каква е играта със Собчак. С Навални е доста просто – него го арестуват, не го позволяват, ръководителя на щаба му е пребит и затворен за 30 дни и така нататък... Путин даже не произнася името му. Изведнъж се появява Ксения Собчак, зад която стои Ходорковский, зад който стои Малашенко, началник на НТВ, само че те са зад граница. Т.е. спонсори зад граница поддържат Собчак.
Превод: Actualno.com


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Интервю  Кметът на Монтана: Кметът на Монтана: " Горещите картофи " от 7 държавни управления и 9 Народното събрание се трансферират на общините  Има по какъв начин да бъде уволнена без проблем биещата деца възпитателка в Борован Има по какъв начин да бъде уволнена без проблем биещата деца възпитателка в Борован  Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона се разболяват от рак Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона се разболяват от рак  Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондон Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондон  Иван Димитров, Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на авторското право Интервю Още Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен деспот?
Колко скелета има в дрешника на Путин? Цялата публична био...
Кметът на Монтана: " Горещите картофи " от 7 държавни управления и 9 парла Има по какъв начин да бъде уволнена без проблем биещата деца възпитателка в Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондо коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Асенoвградчани сигнализират: Гробищата в гр...
В новия гробищен парк е като автомагистрала, пешеходците не могат да се разминат от непрестанно влизащи коли, сигнализират асеновградча...
Спират придвижването по част от ул. " Цар Иван... Патриотите печелят утвърждение поради позици... Човекът, който може да купи " Теленор ", куп... Григор Димитров още веднъж е №4 НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Седмичен хороскоп за 19-25 февруари
Овен През тази седмица е добре да излезете от омагьосаният кръг, в който сте се сложили. Разширете контактите си, излизайте повече,...
Дневен хороскоп за 19 февруари Силите на Григор Димитров стигнаха единствено за... Почина една от огромните митове на Левски Новините: Най-важното за деня, 18 февруари... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Русия с нова метаморфоза и превъоръжав...
Специална част от армията на Русия ще дава отговор за " въздържане на заканите от страна на НАТО ". Със задачата ще бъдат натоварени нови сили...
Тилърсън заприказва за възможни нови санкц... Делян Пеевски изиска президентът да му се... Путин продължава да не се появява В околоземна орбита е изстреляна космическ...  www.expert.bg  Реформаторите оферират да се сътвори министерство на Северозапада Реформаторите оферират да се сътвори ми...  Платежният баланс на страната за 2017 година е на плюс с 2,5 милиарда евро Платежният баланс на страната за 2017 година...  Строителството у нас се свива, в Европейски Съюз бележи растеж Строителството у нас се свива, в Европейски Съюз беле...  Борисов и Орбан: Фокусът да е върху защитата, не върху релокацията на мигранти Борисов и Орбан: Фокусът да е върху охра...  www.iwoman.bg  Най-добрият метод да обичате? Забравете разпоредбите! Най-добрият метод да обичате? Забравете...  Ако го обичаш, за какво би желала да го промениш? Ако го обичаш, за какво би желала да го пром...  Вижте какъв вид човек сте съгласно месеца на раждане Вижте какъв вид човек сте съгласно месеца...  Седмичен хороскоп за 19-25 февруари Седмичен хороскоп за 19-25 февруари  http://www.sportlive.bg  Всички в Левски уважиха паметта на Апостола Всички в Левски уважиха паметта на Апос...  Невежеството не е самодоволство, а опрощение Невежеството не е самодоволство, а оневинен...  Анчелоти отхвърли на ПСЖ, желае в Англия Анчелоти отхвърли на ПСЖ, желае в Англия  Федерер разкри с какво най-вече го изненада Григор Федерер разкри с какво най-вече го изне... Интервю Още Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен деспот?
Колко скелета има в дрешника на Путин? Цялата публична био...
Кметът на Монтана: " Горещите картофи " от 7 държавни управления и 9 парла Има по какъв начин да бъде уволнена без проблем биещата деца възпитателка в Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондо Нови Най-четени Най-коментирани Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен дикта... 19 0 Владко Стефановски с акустичен концерт показване на новия солов албу... 34 0 Вътрешна македонска революционна организация ще бори административната тежест в строителството... 42 0 Порнозвезда за секса с Тръмп: Не е зле за човек на неговите години... 41
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР