Колко ще плащат тази година плажуващите за чадър и шезлонг?

...
Колко ще плащат тази година плажуващите за чадър и шезлонг?
Коментари Харесай

Цената на сянката: Чадър и шезлонг по Северното Черноморие ще излизат между 10 и 21 лв.

Колко ще заплащат тази година плажуващите за чадър и шезлонг? Това е огромният въпрос преди старна на летния сезон.

„ Цените за чадър и шезлонг във Варна ще са същите, каквито бяха и предходната година – 5 лева.  за шезлонг и 5 лева за чадър. Цените в курорта „ Св. св. Константин и Елана “ ще бъдат в диапазона от 8 до 10 лева Тази година резервираме цените, няма да има нарастване “, изясни Андрей Василев, представител на концесионера на плажната линия във Варна и курорта „ Св. св. Константин и Елена “.

Николай Димитров напомни, че цените по договорите са повишена със 17,8% спрямо предходното лято

Подготовката на плажната линия във Варна обичайно стартира към 24 май, до момента в който плажът на „ Св. св. Константин и Елена “ ще бъде квалифициран за най-нетърпеливите плажуващи по-рано, в случай че времето за това е уместно. „ Първите чартъри с посетители от чужбина идват в курорта по-рано, тъй че се постанова да сме подготвени за тяхното идване “, означи още  Андрей Василев.

Снимка: bTV

След като пясъкът бъде подравнен благодарение на машини, той ще се почиства всекидневно. На избраните за задачата места ще има и избавителни постове. Ще има и медицински пост. Освен това ще бъдат осъществени постоянната дератизация и деакаризация.

Той изясни, че концесионерите ще се опитат да намерят буфери тъй че да предложат сходни цени на по-добро качество

„ Тази година плажът в „ Албена “ остава на цените от предходната година, т.е. един чадър с два шезлонга ще е на цена от 21 лева Всички посетители, които са настанени в нашите хотели ще се любуват на включени в пакета си чадъри и шезлонги от трети ред към плажната алея “, изясни и Велина Гюмова, старши управител „ Подажби “ в курорта „ Албена “.

Тя добави, че първи и втори ред остават против възнаграждение, както беше и предходната година. Свободните зони на плажа се резервират на 50%, тъй че има задоволително място за всички посетители, без значение дали са настанени в хотел в комплекса или не. „ А за нашите плажуващи тази година сме организирали „ Арена бийч Албена “, на която ще се организират всички летни концерти “, сподели още Велина Гюмова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР