Колко от вас имаха повод и ви дариха с нещо

...
Колко от вас имаха повод и ви дариха с нещо
Коментари Харесай

Колко от вас имаха повод и ви дариха с нещо за 50 бона?

Колко от вас имаха мотив и ви подариха с нещо за 50 бона? Това пита в собствен коментар във Фейсбук Лияна Панденлиева.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Започва да ми става доста, доста кисело!

Нямало никакъв проблем основният секретар на Министерство на вътрешните работи да получи като подарък часовник за 50 000, тъй като му бил даден на обществено място и тъй като главсекът имал мотив. Така сподели пред микрофоните на всички медии в България към момента министър председателят на България, учен Денков.

„ Той очевидно е имал мотив “ – така рече

Колко от вас имаха мотив и ви подариха с нещо за 50 бона?

Ще се окаже, че никой от нас в никакъв случай не е имал…повод.

С голямо наслаждение ще заиграя на сиромахомилската струна: сумата от 50 000 е равна на Великденската помощ за 666 пенсионери.

Но мотивите на някои хора напряко си заслужават подаръците. И нелепостта на въпросните хора да се хвалят с тях в обществените мрежи е единствено още едно доказателство какъв брой заслужили са в действителност и изцяло уверени в своята недостижимост.

Пак съгласно академика-премиер, шефът на митниците и някогашен чиновник на ДАНС в никакъв случай не е чувала имената на хората, които са в кръга на трафикантите

Тя не е знаела нищо, главсекът на Министерство на вътрешните работи не знаел, само че положителни другари го дарявали (и Ангелкова бедро в бедро с него на задната седалка на автомобил по безспорна случайност), а всички служби една след друга отказвали да дават информация на премиера, въпреки той да им я желал.

Колко по-обидно ще се държат с нас и какъв брой по-унизително може да стане за България?

В последвал коментар Панденлиева прибавя:

Генерал Атанас Атанасов лее пот и свети под светлината на прожекторите по БТВ. Той нямало да разяснява фотоси на всякакви жълти медии (нищо, че фотосите са персонални на основния секретар), тъй като това нямало значение. Генералът въобще не бил чул за подаръка часовник, получен от основния секретар. Нищо сходно не знаел, а никой можел да знае какво коства. Той не знаел дали служителите на реда и висшият състав на Министерство на вътрешните работи може да получава скъпи персонални дарове. Не знаел и какво е скъпо.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР