Колко ниско трябва да са паднали медиите и политиката на

...
Колко ниско трябва да са паднали медиите и политиката на
Коментари Харесай

Цитат на деня: Може ли един ресторантьор от Русия да влияе на избори

" Колко ниско би трябвало да са паднали медиите и политиката на Запад, щом един ресторантьор от Русия може да въздейства на избори в Европа или Съединени американски щати? "

Този въпрос пристигна от съветския президент Владимир Путин в изявление за австрийския публичен оператор О Ер Еф, излъчено преди визитата му в Австрия.

В диалога, излъчен по О Ер Еф, Путин отхвърли изказванията, че задачата на Русия е да всява разкол в Европа.

С коментара си за намесата в избори в Европа и Съединени американски щати обаче той имаше поради предприемача Евгений Пригожин, прочут като " Готвача на Путин " в западни медии (а в някои съветски свързван с най-голямата частна военна компания, " Вагнер " ). Руският президент отхвърли определението като " смехотворно ".

С Пригожин се свързва и известната " Фабрика за тролове ", която съгласно данни на американските управляващи и следствия в медиите е взела участие в акция за интервенция в американските избори за президент през 2016 година

Без да разяснява в детайли случая, Путин посочи, че активността на Пригожин е негова " персонална работа ", с която съветската страна няма нищо значимо. Той даже направи съпоставяне с американския предприемач Джордж Сорос, " който се намесва във всички вероятни случаи по целия свят ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР