Колко често целувате половинката си? Използвате ли език? Всеки ще

...
Колко често целувате половинката си? Използвате ли език? Всеки ще
Коментари Харесай

Пет знака, че половинката ви не харесва целувките

Колко постоянно целувате половинката си? Използвате ли език? Всеки ще отговори по друг метод на тези въпроси, само че може би едно 90% от запитаните ще са на мнение, че когато опитът липсва, мъжете и дамите подхождат с известно терзание към един толкоз съкровен акт за двама души. Малцина са тези, на които не им пука по какъв начин се целуват, даже и да не ги бива изключително. Важен е освен свежият мирис, само че и ситуацията на устните, придвижването на езика... Понякога е изненадващо мъчно да се напаснеш с другия и резултатът е поразителен. Ето няколко признака, по които да познаете, че половинката ви не харесва по какъв начин се целувате:

1. Твърде къси целувки
Страстната и по-продължителна целувка не може да бъде забравена с дни. Забележете физиономията на другия откакто докоснете устните си. Понякога той може да наподобява като че ли няма самообладание да се отдръпне от вас и избърше. „ Целуването е превъзходен метод да се свържете и отдадете на романтика. Ако ви целуват за малко или наподобява, че не им е изключително прелестно, то евентуално има над какво още да работите “. Това изяснява Дейвид Бенет пред Insider. Експертът по връзки акцентира, че отклоняването на главата встрани или просто късите целувки (повече по бузата и устните), са явен знак, че нещо не е наред.

2. Често бърсане... Какви са тези лиги?!
Много неприятен симптом. Е, случва се на всеки да е ял лук или някоя по-пикантна храна, която да скапе дъха му, само че това не трябва да е причина за отхвърли на половинката от целуване. Ако вашият приятел/приятелка не разрешава да го целунете с език и се тормози, че ще го изцапате със слюнка по лицето, то той не харесва метода, по който го вършиме. „ Всеки човек е друг. Просто някои не харесват мокрите целувки “, изяснява специалистът по секс Кайла Лърдс.

3. Задъхване
Кой не мечтае да го оставите без мирис поради целувки? Въпреки желанието да си изкарате ужасно на среща или сантименталния уикенд, не бъдете прекомерно нападателни. Когато половинката ви се задъхва прекомерно всякога, то най-вероятно вие бързате прекалено много и не давате на другия да диша обикновено. Опитвайте се да вършиме къси паузи, с цел да дадете късмет на колегата си да си вземе задоволително въздух. С времето ще свикнете с това, само че първоначално се получава все едно сте на някакво съревнование.

4. Рязко оттегляне
„ Ако целувката е неприятна, човек естествено се отдръпва обратно, изключително когато го хванете с ръка за главата “, споделя Майла Грийн. Според нея, един от методите да прецените дали другият изпитва наслаждение от целувката, е да сложите едната ръка на гърба или тила му. Ако той/тя не се мръдне обратно или стресне, то най-вероятно му е комфортно и се любува на момента. Целта е да следите придвижванията на тялото му и по тях да „ прочетете “ какво мисли. Избягвайте да поставяте двете си ръце на гърба или главата, тъй като това демонстрира, че желаете да му/ѝ окажете прекомерно огромен надзор.

5. Без похвали
Всеки би желал да получава противоположна връзка от половинката си, най-много първоначално, когато тръпката е още жива и има няколко месеца на опознаване. Това не значи, че би трябвало да чувате „ Целуваш се ужасно “ всеки ден, само че въпреки всичко да има няколко похвали, които ще издигнат самочувствието ви. „ Когато се съмнявате, че не се целувате добре, би било добре да попитате колегата си непосредствено “, поучава Оугъст Маклафлин, създател на книгата „ Ръководство на положителното момиче за полова власт “. Той е безапелационен, че не трябва да се смущавате, тъй като може и другият да има терзания за това и по този метод ще му олекне и ще разбере, че държите на искреността.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР