Колин Фърт вече не е сам, той се среща с

...
Колин Фърт вече не е сам, той се среща с
Коментари Харесай

Колин Фърт в романтична връзка със сценаристка

Колин Фърт към този момент не е самичък, той се среща с писателката и продуцент Маги Кон . Двойката се срещна на снимачната площадка на престъпния минисериал The Ladder, копродуциран от Маги.

Приятели на артиста, който изигра очарователния юрист Марк Дарси в „ Дневникът на Бриджит Джоунс “ , споделиха пред Daily Mail, че той има връзка с Маги, откогато стартира работа по плана предходната година.

Също предходната седмица папараци снимаха двойката на сантиментална среща в Западен Лондон. Колин и Маги вечеряха в ливански ресторант и, съдейки по необятните усмивки, бяха в чудесно въодушевление.

Те бяха надълбоко погълнати в диалога и изглеждаха доста щастливи. Колин постоянно се шегувал и двамата почнали да се смеят дружно. Въпреки че не се държаха за ръце, си личеше, че са близо, сподели един от очевидците на тази среща.

— colin firth archive (@firthening)

Маги Кон е работила по престъпните сериали American Crime Story и Narcos: Mexico и е получила награди от Гилдията на писателите на Америка и Гилдията на продуцентите на Америка.

За да се срещне с Фърт, тя се реалокира в Лондон от Лос Анджелис, където се намира нейният дом. Самият Колин към момента живее покрай дома на някогашната брачна половинка Ливия Джуджиоли , с която се раздели през 2019 година след 22 години брак. Както осведомени споделиха пред пресата, пропастта е зародила заради обстоятелството, че артистът не може да елементарни на Ливия за нейна невярност.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР