Количеството канабис, открито в плувеца Антъни Иванов е 0,4 грама,

...
Количеството канабис, открито в плувеца Антъни Иванов е 0,4 грама,
Коментари Харесай

Стана ясно колко канабис е имал Антъни Иванов

Количеството канабис, намерено в плувеца Антъни Иванов е 0,4 грама, оповестиха публично от полицията. Припомняме, че дрогата бе открита в Иванов при инспекция в Благоевград. Той е бил със своя другар, Борис Панайотов, който е курсант в Академията на Министерство на вътрешните работи.

08 февруари 2024, 10:19

Антъни Иванов си призна, че е носил опиати

Двамата са предали с протокол за непринудено предаване пластмасов гриндер с останки от тревиста маса и стъклена лула с тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на канабис с общо тегло към 0,4 грама.

В началото на януари месец пък юристът на Иванов, Георги Градев разгласява ядосан пост във връзка наложеното 3-годишно наказване на плувеца. Антъни Иванов е осъден да не взе участие в надпревари поради уронване на престижа на родното плуване, състезатели, треньори, членове на УС, спортни институции, БОК и Антидопинговия център.

08 февруари 2024, 08:01

ИЗВЪНРЕДНО! Арестуваха плувеца Антъни Иванов с дрога

По думите на Градев в БФПС има злобни лентяи, които водят плуването към крах. Каннидадът за президент на БФС и юрист на Иванов избрани решенията на федерацията по плуване за противозаконни, тъй като се замесвали в допинг скандал. Тогава Градев се възпротиви, че най-хубавият плувец е осъден, тъй като показва свободно мнението си.  

Днес сутринта пък Антъни Иванов удостовери, че е имал канабис в себе си, не отхвърли, че е обмислял да го използва със своя другар, само че не пожела да каже по какъв начин се е сдобил с него.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР