Колело на късмета, което сваля до 90% от цената на

...
Колело на късмета, което сваля до 90% от цената на
Коментари Харесай

Нова уловка: Въртим колело на късмета за 90% намаление на маркови дрехи

Колело на шанса, което смъква до 90% от цената на маркови облекла, е най-новият трик за привличане на клиенти, съобщава „ Телеграф “. Така ще платите 4 лева за дреха с действителна цена 40 лева Уловката е, че с цел да бъде приключена поръчката, тя би трябвало да възлиза най-малко на 50-90 лева

Промоции

Най-новата промоция е колело на шанса с разнообразни деления, измежду които отстъпки от 50 до 90 на 100. Има и късмет да уцелите „ Опитай отново “, само че тогава има алтернатива за ново въртене за продобиване на понижение. Онлайн кръгчето с промоции се върти и с едно случайно тракване върху тъчскрийн или с мишка на компютър всеки може да вземе отстъпка от цената на нови дрехи от тузарски марки. Така стилна зимна рокля излиза вместо 40 лева - 4 лева Има и дрехи, които костват по 90 лева, само че при завъртане на колелото цената им пада до 5-6 лева Отстъпката от колелото важи единствено за един продукт от съответния магазин.

Изпълнение

Когато клиентът потегля да приключва поръчката, излиза наяве, че не може тя да бъде изпълнена, в случай че в кошницата няма артикули за най-малко 50 лева В някои онлайн бутици лимитът доближава и до 90 лева Така в случай че сме получили отстъпка и дрехата коства 4 лева, не можем да купим единствено нея. По този метод ни принуждават да купуваме артикули, които не са ни нужни и пониженията са единствено за стръв на хората към съответния магазин. Много от онлайн бутиците, които работят на този принцип, одобряват поръчките освен при минимална сума, а и само през особено приложение, което се изтегля на смарт телефона гратис.

Търговци разясниха пред „ Телеграф “, че най-изтъкнатите марки не вършат промоции онлайн, нито вземат участие в акции като черни петъци и т. н. Собственици на онлайн магазини описаха, че доста техни съперници ползват сходни промоционални тактики, с цел да привлекат потребителите. Реално обаче никой не работи на загуба и най-малко с цел да се покрият превозът, логистиката, себестойността на стоката и процентът облага, няма по какъв начин да ви продадат толкоз на ниска цена нови облекла, обясниха още търговци. И предизвестиха, че доста постоянно рекламираните акции, колела на шанса и сходни са единствено измама.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР