Колекцията от автомобили на Джей Лено обхваща голямо разнообразие от

...
Колекцията от автомобили на Джей Лено обхваща голямо разнообразие от
Коментари Харесай

Защо Джей Лено няма Ферари в колекцията си?

Колекцията от коли на Джей Лено обгръща огромно многообразие от марки, от познатите до доста езотерични. Но едно име липсва: Ferrari. В поява през декември 2021 година в подкаста „ Автомобили и просвета “ Лено изясни за какво не има нито една кола със значката Prancing Horse.

„ Просто в никакъв случай не съм обичал да се занимавам с дилъри “, сподели Лено. — Това не е обвинителен акт против колата.

Имайки поради какъв брой скъпи са колите, Лено счита, че дилърите на Ferrari не се отнасят вярно с клиентите. В късия клип той цитира дилъри на Ferrari, които принуждават клиентите да купуват няколко коли, с цел да обезпечат поръчки, и твърди, че притежателите на компанията са склонни да заплащат за документи за достоверност. Други конструктори на суперколи се оправят по-добре, сподели той.

Лено си спомни, че McLaren предлага гратис надграждане на мощността за неговия MP4-12C и продавач, който почтено му споделя, че не е належащо да харчи 20 000 $ за карбоново-керамични спирачки. Лено е огромен почитател на Макларън; той има F1 от нов и беше първият отвън McLaren, който кара P1, само че без значение от това, мъчно е да се спори с такова обслужване.

По сходен метод Лено сподели, че Porsche е доставил неговата Carrera GT в неговия гараж и му е дал цялостна инспекция на колата (което се оказа малко ненадеждно, схваща се). Ferrari в никакъв случай не би дал такова равнище на обслужване, твърди той.

Лено сподели, че Ferrari към момента прави " отлични " коли и той е показал няколко в шоуто си " Гаражът на Джей Лено " в YouTube, вариращи от типичен 1960 250 PF Cabriolet до съвременен SF90 Stradale. Едно преимущество от това да имате известно шоу в YouTube е, че даже и да не желаете да се справяте с евентуалните главоболия от притежаването на Ferrari, постоянно можете да вземете такова назаем.

Източник: motorauthority

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР