Колежки на фолк дивата Ивана издават, че певицата прави пълен

...
Колежки на фолк дивата Ивана издават, че певицата прави пълен
Коментари Харесай

Ивана си хвана младо гадже

Колежки на фолк дивата Ивана издават, че певицата прави цялостен рестарт на персоналния си живот с по-млад от нея мъж, със сериозна специалност.

Новият ѝ любим е хирург в една от най-големите и реномирани лечебни заведения в страната ни, а двамата към този момент разделят общ покрив.

Очевидно точно това е и повода певицата на народа, която чукна 54 години, да наподобява като на 30. Факт е, че в последно време тя наподобява разцъфтяла и това не е инцидентно. Запознати издават, че връзката ѝ с хирурга датира от към година, само че наподобява възприятията посред им са се разгорели експресно, откакто единствено няколко месеца по-късно са взели решение да заживеят дружно, написа " Уикенд ".

Хирургът е разведен, както и самата Ивана и е с 4 години по-млад от нея. Той е с построена кариера и е съумял да се наложи в медицинските среди. Точно това е и в основата на запознанството му с певицата. Двамата се срещнали за пръв път около проучвания, които трябвало да направи майката на звездата на попфолка. За хората от обкръжението на певицата е ясно, че тя от много време бди като орлица над околните си.

Като една същински отдадена щерка, Ивана и този път не оставила старата жена да обикаля сама по кабинетите и я придружила. Една от консултациите била с въпросния хирург и той незабавно се впечатлил от певицата. Отдавна бил неин обожател и познавал чудесно творчеството ѝ, а живият контакт с нея го привлякъл още повече поради изцяло естественото ѝ държание и сексапил.

На този стадий не е ясно по кое време тъкмо я е потърсил отвън професионалните си задължения, с цел да я предложения на среща, само че е реалност, че към днешна дата са щастливи дружно и са мощно влюбени.

Ивана даже го е показала на щерка си Теодора, която предходната година навърши 30.

Наскоро певицата се появи в настоящия десети сезон на „ Гласът на България “ по bTV – предаването, което преди години започва точно с нея като част от журито. Зрителите останаха прелестно сюрпризирани от това какъв брой добре наподобява. Няма и помен от непотребните килограми, с които се бореше до наскоро, лицето ѝ е свежо и в случай че човек не е наясно с възрастта ѝ, несъмнено би я сбъркал с някоя от участничките във формата
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР