Колегите в Камарата на лордовете на Обединеното кралство нанесоха нови

...
Колегите в Камарата на лордовете на Обединеното кралство нанесоха нови
Коментари Харесай

Бил от Руанда претърпява допълнителни поражения, тъй като архиепископът на Кентърбъри е казал да „провери привилегията си за бели“

Колегите в Камарата на лордовете на Обединеното кралство нанесоха нови тежки провали против оферти от премиера на Обединеното кралство Риши Сунак закон за леговище в Руанда като архиепископ на Кентърбъри – водещ критик на законодателството – беше казано да „ ревизира своята бяла привилегия “.

Връстниците поддържаха с 278 гласа „ за “ против 189, болшинство 89 „ срещу “, ход за анулация на проекта на държавното управление на Обединеното кралство да изгони съдилищата от развой.

Той на процедура продухва дупка в законопроекта за сигурността на Руанда (убежище и имиграция), който има за цел да предотврати продължаващи правни оспорвания на спрялата скица за депортиране, откакто Върховният съд постанови, че проектът е противозаконен.

Освен че принуждава съдиите да смятат източноафриканската страна за безвредна, законодателството също по този начин ще даде на министрите пълномощия да пренебрегват незабавни разпоредби, ориентирани към почистване на пътя за изпращане на търсещи леговище, които пресичат Л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР