Колегите от Тема Спорт изготвиха подробна статистическа разбивка на попаденията

...
Колегите от Тема Спорт изготвиха подробна статистическа разбивка на попаденията
Коментари Харесай

Лидерът на ЦСКА бележи средно на всеки 83 минути, най-опасен е след почивката

Колегите от " Тема Спорт " изготвиха подробна статистическа разбивка на попаденията на Фернандо Каранга с екипа на ЦСКА.

Чрез нея може да се наблюдава в кои моменти от мачовете е най-опасен, кой е обичаният му противник, има ли значение дали " армейците " са домакини или посетители и още доста любопитни моменти.

 Фернандо Каранга: Заменям головете си за купа с ЦСКА! (ВИДЕО)
Фернандо Каранга: Заменям головете си за купа с ЦСКА! (ВИДЕО)

" Трудим се доста крепко ", съобщи бразилецът

Няма по какъв начин преди всичко да не се означи изключителната успеваемост на Каранга. През 2017/18 година бразилецът има 19 мача и 19 гола за състезание и 2 мача и 1 гол за Купата на България. Каранга е записал 1570 минути в елита този сезон, което значи, че бележи приблизително на всеки 83 минути. Няма различен футболист в родните клубове, който да се приближава по успеваемост до бразилеца. Общо за целия си престой в ЦСКА за състезание и купата Каранга е записал 33 мача и 2771 минути. Като бял ден е ясно, че " армейците " имат извънредно огромна потребност от головете на звездата си.

 Снимка 341262
Източник:

Отборът е с съвсем съвършен баланс, когато нападателят се е разписвал - в 19-те срещи, в които го е направил, алените са постигнали 16 победи и 3 равенства! Във всички 33 срещи, в които Каранга е взел присъединяване, ЦСКА е стигнал до тъкмо 70 гола. Това значи, че със своите 26 попадения бразилецът е осъществил 37% от попаденията на тима, когато е на терена.

 Обещали на Верея 40 000 лв. награда при победа против ЦСКА
Обещали на Верея 40 000 лв. награда при победа против ЦСКА

Босът на старозагорци оповестил бонуса

Интересно е да се означи, че Каранга е двойно по-опасен през вторите полувремена в сравнение с преди почивката. От всички 26 попадения, които е осъществил, той има цели 17 през вторите полувремена против едвам 9 преди почивката. Любимият му интервал да бележи е сред 61-ата и 75-ата минута - има 9 гола. Опасен е и сред 46-ата и 60-ата минута с 5 попадения. Във всички останали интервали от по четвърт час той е осъществил по 3 гола. Друг любопитен факт е, че за Каранга съвсем няма значение къде играе ЦСКА. Някои нападатели бележат голяма част от попаденията си в семейства, само че не и бразилецът. Напротив - той има повече голове в гостувания на " алените " - 14, против 12 в семействата. Каранга обича да има и първата дума в мачовете.

 Снимка 341260
Източник:

Отобщо 19 срещи, в които нападателят се е разписал, той е откривал резултата в 10 случая. А достиженията на бразилеца в ЦСКА са още по-впечатляващи, защото не е измежду реализаторите, на които постоянно им се постанова да извършват на дузпи - вкарал е единствено 2 пъти от бялата точка при 6:2 над Ботев (Пд) и 2:0 над Септември.

 Хеан Бланко: С упорита работа мога да реализира доста в ЦСКА
Конкурентът на Каранга: Защо да не вкарам 20 гола напролет?

" Искам да стана първенец и да печеля Купата на България ", съобщи Хеан Бланко

КОГА БЕЛЕЖИ КАРАНГА

Мачове за ЦСКА: 33

Минути: 2771

Голове: 26

Асистенции: 6

Голове в семейства: 12

Голове в гостувания: 14

Открива резултата: 10 пъти

Голове от дузпи: 2

Първо полувреме

1-15..................3

16-30.............. 3

31-45................3

Второ полувреме

46-60............5

61-75..........9

76-90..........3

 ЦСКА прегази Верея с 5:0 и оглави класирането в Първа лига! (ВИДЕО)
ЦСКА прегази Верея с 5:0 и оглави класирането в Първа лига! (ВИДЕО)

Каранга с два гола, двама от новите също се разписаха

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР