Колегите от БСП показаха за пореден път, че за тях

...
Колегите от БСП показаха за пореден път, че за тях
Коментари Харесай

Фандъкова: За БСП властта е по-важна от града

Колегите от Българска социалистическа партия демонстрираха за следващ път, че за тях домогването до властта е доста по-важно от плановете за града. Това съобщи през днешния ден пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова, помолена да разяснява изказванието от през вчерашния ден на ръководителя на БСП-София Калоян Паргов, че Европейска комисия е спряла плана на Столичната община за финансиране на градежа на завода за изгаряне на RDF боклуци.

"В тази политическа акция беше премината неведнъж границата сред операциите, пропагандата и откровените неистини. Колегите от Българска социалистическа партия видяха, че даже Европейска комисия се постанова да опровергае една подправена вест, тиражирана с предизборни цели. Това е тежък обект, Българска социалистическа партия го подлага на критика предходната година, откакто преди този момент поддържаше построяването на съвременна апаратура за произвеждане на сила от боклуци ", уточни Фандъкова.

По думите на кмета това е тежка и значима за града задача, която тя не би си разрешила да свързва с каквито и да е политически цели. По плана работим огромен екип, с цел да можем да отговорим на всички условия на Европейска комисия, уточни Фандъкова. Тя изрече специфични благодарности на комисарите по районно развиване и конкурентоспособност, които отговорно са откликнали на молбите за срещи от българска страна. Кметът напомни, че Столичната община работи дружно с министерствата на екологията и на финансите, както и с специалистите на Европейска комисия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР