Колега, това можете ли да излезете и да го кажете

...
Колега, това можете ли да излезете и да го кажете
Коментари Харесай

Нинова към депутатите: Три месеца лъжете близките на загинали от дрогирани шофьори. Ще работим, докато не приемем увеличените наказания

„ Колега, това можете ли да излезете и да го кажете на майките и на бащите на убити деца от дрогирани водачи? Три месеца ги лъжете. Господин ръководителят ги одобри и им сподели, че ще приемем закона. Всички управления на групи ги приехме и им казахме, че ще приемем закона. Всеки ден са тук и чакат нашето решение, а вие: „ Дайте да го оставим за септември и да идем на море. “ Така се обърна водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова към народния представител от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син, който предложи да се отсрочи разглеждането на измененията в Наказателния кодекс след депутатската почивка.
„ Обръщам се към всички родители и близки на починали по пътищата от дрогирани водачи, на всички, които поддържат детската порнография, тъй като сте отхвърлили текстовете за битка против детската порнография, към всички такива - предлагам изключително съвещание в понеделник. Един ден ще се забавите за морето “, съобщи от парламентарната естрада тя.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР