Коледно карнавално бягане ще се проведе във Варна на 15-и

...
Коледно карнавално бягане ще се проведе във Варна на 15-и
Коментари Харесай

Коледно карнавално бягане във Варна

Коледно карнавално тичане ще се организира във Варна на 15-и декември. Стартът на щафетното тичане ще бъде в 10:30 от входа на Морската градина до Слънчевия часовник. регистрацията е час по-рано.

За пети следващ път ще бъде маркиран краят на годината с едно от най-яките и занимателни спортни, карнавални събития, проведени от iRun.bg с цялостната поддръжка на Дирекция Спорт, Община Варна.

Какво са подготвили уредниците:

- Щафетно тичане:
Отбори от по 4 индивида ще се съревновават и надъхват в продължение на 4 обиколки от по 400 метра за всеки член на тима. Задължително изискване е да има ПОНЕ ЕДНА дама в тима. Ако не можете да намерите съотборници не се тормозете и елате на старта. Ние персонално ще ви комбинираме и ще имате опция да се запознаете с нови, усмихнати хора.

Благотворително Brunch Party:

Ще създадем и нашето неповторимо " БРЪНЧ ПАРТИ "! Всеки, който желае да се включи, може да подготви обичаното си домашно ядене и да го показа с всички! (Желателно е да има и къса записка със съставките, както и кой го е приготвил, с цел да знаят всички на чия рецепта да се възхищават:) ) Важно е всичко да е домашно приготвено и да се разменят вкусни и здравословни предписания!

#КоджатаФоревър:

Благотворителна акция за маркиране на туристически направления за трите Каи в региона на село Билка от клуб по пешеходен туризъм НОВИ Хоризонти. Всяко от домашно приготвените лакомства ще могат да бъдат опитани, като всеки дегустатор ще може да остави алегорична сума за идеята. 100% от набраните средства ще отидат за осъществяване на туристическа маркировка на едно от най-живописните и диви места в България - трите Каи до село Билка.

- Годишни номинации:

Ще разпознаваем хората съдействали най-вече за организацията и за бегаческото общество през 2018 година. Най-изявени доброволци, нашите посланници по света, най-редовни участници и така нататък

- Награди за спечелилите:

Ще разпознаваем и наградим напъните на първите три тима с медали, обезпечени от Дирекция " Спорт " на Община Варна.

- Томбола с награди:

Дирекция " Спорт " на Община Варна ще обезпечи подаръците за обичайна лотария сред всички участници в щафетата или Брънч празненството.
Най-големият късметлия ще си тръгне с чисто ново колело!

КЪДЕ И КОГА ДА ДОЙДА, ЗА ДА съдебна експертиза ВКЛЮЧА?

Заповядайте на входа на морска градина до слънчевия часовник на 15ти декември (събота) от 09:30 часа за регистрация.

Старт на щафетното тичане - тъкмо в 10:30!
Не забравяйте своя занимателен коледен костюм - дядоколедовски червени премени, рудолфски екипи, джуджанковски костюми... или в случай че не друго, то най-малко алена шапка или рогца:)

Източник: Дирекция Спорт, Община Варна
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР