Коледният сезон официално дойде! А всички знаем какво означава това

...
Коледният сезон официално дойде! А всички знаем какво означава това
Коментари Харесай

Да помогнем на детето да направа своята украса за Коледа

Коледният сезон публично пристигна! А всички знаем какво значи това – доста топлота, споделеност, усмивки и наслада за най-малките. С ръка на сърцето можем да кажем, че трепетното очакване на празника е тъкмо толкоз прочувствено, колкото и самото посрещане на Коледа. А когато имате деца, коледната еуфория сигурно ще ви завладее доста по-рано. Затова през днешния ден ще ви дадем няколко хрумвания по какъв начин да превърнете фамилните уикенди в същинска коледна работилничка за най-малките, помагайки им да създадат своя лична декорация.
1. Снежинки от хартия
Вероятно пазите топли мемоари от детските си години, когато на респект бяха ръчно направените гирлянди от пуканки и сушени плодове, снежинките от бели листа хартия и памукът вместо неестествен сняг. Върнете времето обратно, помагайки на своя хлапак да развихри въображението си. Можете да вземете и няколко картонени чинии, върху които да рисувате елхи, снежни индивиди, дядо Коледа и каквото друго се сетите.
2. Дядо Коледа с огромна шапка
Истинско предизвикателство по умелост и за мама, и за дребния асистент. Тук ще би трябвало да импровизирате с платове и материали, само че сме сигурни, че с доста обич вашият плюшен добър дъртак ще бъде магически! Най-важното е да намерите червен плат за шапката, а пълнежът може да е от памук, пух от остаряла възглавница, силиконови топченца и каквото още се сетите. Усъвършенствайте шивашките си умения, а в краен случай използвайте револвер за парещ силикон. Ако пък не съумеете да си измайсторите сами, можете да си купите от (на снимката).

3. Адвент календар, " маскиран " като бижу за елха
Чудите се по какъв начин да извършите чакането до Коледа по-забавно? С коледен календар, несъмнено! Вариантите за сходен вид направа са в действителност доста – джобчета от филц, цялостни с лакомства за всеки ден от месеца; с пликове за картички, в които да сложени дребни писма от името на дядо Коледа, в които той написа за дългия си път от Лапландия; с кибритени кутийки, подредени като елха. За тази година ние се спряхме на вид, в който адвент календарът в действителност влиза в ролята на играчки на елха - моделът се споделя и можете да го намерите в ИКЕА.
4. Коледни къщички от картон
Малки и симпатични, кибритените кутийки могат да ви вдъхновят да създадете занимателни и неповторими играчки. Можете да извършите цяло коледно селце от дребни къщички, а в случай че желаете по-големи по мярка, използвайте кутии за подарък в разнообразни величина и цвят.

5. Камбани от саксии
Ако желаете да внесете още повече уют и коледно въодушевление, то на помощ ще ви дойдат коледните камбанки. В случай, че нямате остарели саксии, които да пребоядисате, постоянно можете да си вземете две, които даже ще ви влязат в приложимост след коледните празници. Добавите няколко топки за елха в златно и воала!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР