Коледна реклама на локалния магазин Hafod Hardware, разположен в уелското

...
Коледна реклама на локалния магазин Hafod Hardware, разположен в уелското
Коментари Харесай

Коледна реклама за 100 паунда стана хит в интернет

Коледна реклама на локалния магазин Hafod Hardware, ситуиран в уелското градче Рейъдър, обиколи обществените мрежи с бюджет от едвам 100 паунда. В основната роля влиза 2-годишният Артър, наследник на притежателя на комерсиалния обект, Том Джоунс.

Видеото наблюдава един ден от живота на малчугана, в който той самичък отваря магазина и работи дружно с останалите членове от фамилията си. Накрая се оказва, че е и той е пораснал и към този момент може самичък да отнесе към дома си коледната елха. За по-малко от седмица видеото към този момент има близо половин милиона гледания в YouTube. Посланието на притежателя към феновете е да купуват повече от дребните локални магазини, вместо от огромните вериги.

Том Джоунс се стреми да основава празнична реклама за марката си всяка година, без да влага огромни бюджети са това. Тазгодишния 2-минутен спот му е коствал едвам 100 паунда, като по-голямата част от тях са вложени в музиката – кавър на песента Forever Young, изпълнен от американската музикална изпълнителка Андреа декор Кампен.

Hafod Hardware отваря порти през далечната 1895 година, а актуалният му притежател го има от 10 години.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР