Коледен коктейл с благотворителна кауза Да подкрепим талантливите деца на

...
Коледен коктейл с благотворителна кауза Да подкрепим талантливите деца на
Коментари Харесай

МУ-Плевен организира благотворителен Коледен коктейл в подкрепа на талантливите деца на Пордим

Коледен коктейл с благотворителна идея „ Да подкрепим надарените деца на Пордим “ провежда МУ-Плевен за преподавателите, чиновниците и студентите на висшето учебно заведение.



Гости на празничното празненство бяха регионалният шеф Иван Петков, кметът на град Пордим Детелин Василев и управленията на университетските лечебни заведения – УМБАЛ „ Д-р Георги Странски “ и УМБАЛ „ Света Марина “ – Плевен.

Талантливите възпитаници на СУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ в град Пордим зарадваха гостите и академичната общественост с богата празнична стратегия от национални песни и танци.

Ректорът проф. Добромир Димитров прикани всички да поддържат благотворителната акция за събиране на средства, нужни за повсеместен ремонт на залите за национални танци и хореография на СУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ в град Пордим.



В учебното заведение се образоват годишно близо 300 деца от 1-ви до 12-ти клас, които попиват тънкостите на националните танци. Талантливите възпитаници печелят доста национални награди в състезания и фестивали и заслужават да се образоват в прелестни условия. Набирането на средства за надарените деца на Пордим ще продължи в Ректората до 23 декември.

Професор Димитров направи къса равносметка на миналата година, като акцентира триумфите и високите резултати в главните посоки на активност на Университета. Той благодари за положените старания и очерта целите в развиването на плевенската Алма Матер през Новата година. Ректорът пожела радостни, топли и светли Коледни и Новогодишни празници.

Младите гении Стефани Славчева от Гимназия " Интелект " и Марина Бадева от МГ " Гео Милев " – Плевен поздравиха гостите с прелестни коледни осъществявания.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР