Коледен благотворителен концерт в подкрепа на 8-годишния Лъчезар Гилов организират

...
Коледен благотворителен концерт в подкрепа на 8-годишния Лъчезар Гилов организират
Коментари Харесай

Организират благотворителен концерт в подкрепа на Лъчи от Видин

Коледен благотворителен концерт в поддръжка на 8-годишния Лъчезар Гилов провеждат от учебно заведение "Иван Вазов " във Видин. Концертът ще е на 13 декември в залата на Симфониетата. На място ще има кутии за дарения, а със средствата ще се подкрепят разноските, които ще съпътстват лекуването на Лъчко и предстоящата интервенция, сподели преподавателят Вили Миладинова.
"Очакваме родители, съученици, другари, съграждани да дарят сума, с цел да върнем усмивката на лъчезарния Лъчко. Той сега е в Германия със фамилията си и се бори с най-агресивната болест. Диагностициран е с осталогенен сарком на дясната бедрена кост, разбъркан вид, това е точната диагноза. Подложен е на химиотерапии. Организираме концерта дружно с управлението на главно учебно заведение "Иван Вазов ", на мои сътрудници, с цел да подпомогнем разноските, които съпътстват неговото лекуване и предстоящата интервенция ", сподели Миладинова.
Благотворителният концерт ще е от 16 часа. В програмата ще вземат участие възпитаници от втори клас, преподавателят Красимир Михайлов и петокласници, както и вокална група "Звънче ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР